- VINNER SHOWET: - Sangstemmen er ikke på topp, men vi vinner showet, sa Robinson-finalistene Britt Carin Jonassen og Tom Andre Tveitan før innspillingen startet. Foto: Anders Myhren, Seher.no
- VINNER SHOWET: - Sangstemmen er ikke på topp, men vi vinner showet, sa Robinson-finalistene Britt Carin Jonassen og Tom Andre Tveitan før innspillingen startet. Foto: Anders Myhren, Seher.noVis mer

Nå blir de reale sangstjerner!

Realitystjernene og Seher.no gir deg årets julehit.

SEHER.NO: - Dette var moro. Jeg er ikke kjent for å ha noe sangstemme, men er med på alt som er gøy, sier årets Robinson-vinner Tom Andre Tveitan (38).

Sammen med et stort utvalg av årets reality-stjerner på TV 2, TV3 og TV Norge er han klar for å gi "Last Christmas", "Julekveldsvisa" og de andre høytids-slagerne konkurranse.

Deltakere fra "71 grader nord", "Charterfeber", "Robinson-ekspedisjonen", "Jakten på kjærligheten", "Ungkaren" og "Grease" nølte nemlig ikke med å si ja, da Seher.no ba dem på julefest i et platestudio.

- This is luksuslife. Det er så mye koselige folk, og noen av dem er enda kjekkere enn på TV, ler Lisbeth Meisel fra "Charterfeber" i det hun gjør seg klar til å gå inn i studio.

Resultatet kan du se lille julaften på Seher.no.

Robinsondeltaker Britt Carin Jonassen (24) hadde heller ikke høye tanker om sine vokalprestasjoner på forhånd, men lovet å være best på ett område:

- Jeg skal i hvert fall vinne showet, ler hun.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!

LES OGSÅ: Se bildene fra Robinson-finalefesten