Atle Pettersen og Nicolay Ramm:

Nå blir de musikalstjerner

Blir å se i «Jersey Boys» neste år.

JERSEY BOYS: Atle Pettersen og Nicolay Ramm blir å se sammen på scenen neste høst i musikalen «Jersey Boys». Vi valgte å kjøre en «Jeg har aldri»-lek med gutta. Reporter: Thea Hope. Video: Jostein Sletten/Rød Løper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For litt over en uke siden ble det kjent at Atle Pettersen (30), Nicolay Ramm (30), Mathias Luppichini (27) og Sindre Postholm (38) skal spille i den kjente musikalen «Jersey Boys». Musikalen settes opp på Chateau Neuf i Oslo og har premiere i september neste år.

Dette er første gang musikalen settes opp i Norge. «Jersey Boys» handler om fire gutter i New York på 1960-tallet som velger musikk fremfor kriminalitet.

Da Se og Hør møtte de fire skuespillerne nylig, kunne Pettersen og Ramm avsløre at de gledet seg stort til norgespremieren neste år.

- Det er en veldig anerkjent musikal i musikalverdenen. Det er nå første gang den kommer til Norge, og jeg og Atle er så heldige å være to av gutta i dette bandet som utgjør «Jersey Boys», sier Ramm til Se og Hør.

MUSIKAL: Nicolay Ramm er med i «Jersey Boys» som settes opp på Chateu Neuf neste år. Her med forloveden Josephine Leine Granlie. Foto: NTB Scanpix
MUSIKAL: Nicolay Ramm er med i «Jersey Boys» som settes opp på Chateu Neuf neste år. Her med forloveden Josephine Leine Granlie. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Mye jobb

Musikalen har stått for en rekke låtklassikere som «Can't Take My Eyes Off You» og «Beggin» - som det norske bandet Madcon har laget en versjon av. Hovedrollen som «Frankie Vallie» har Atle Pettersen - og han ser virkelig frem til å stå på scenen neste år.

ULYKKESFUGL: Det gikk ikke helt som planlagt da Atle Pettersen skulle ta et bad i jacuzzien på bryllupsnatten sin. Vis mer

- Musikalen er jo en biografi om et faktisk band som heter Frankie Vallie & The Four Seasons. Og jeg skal spille Frankie Vallie som er stemmen bak låter som «Beggin» og «Can't Take My Eyes Off You», låter som vi kjenner godt her i Norge, sier Pettersen til Se og Hør, og fortsetter:

KLAR FOR PREMIERE: Dette er gutta som skal medvirke i «Jersey Boys» neste høst. Foto: Foto: Tore Sergei Myklebust
KLAR FOR PREMIERE: Dette er gutta som skal medvirke i «Jersey Boys» neste høst. Foto: Foto: Tore Sergei Myklebust Vis mer

- Det er i utgangspunktet en forsiktig, rar fyr som ramler inn i et miljø og plutselig spiller i et band fordi alle synes han er så flink til å synge. Man følger livet hans med suksess og nedturer og alt som hører med.

- Det kommer til å bli enormt mye jobb og masse forskjellige stemmer og koreografi som skal inn, og ikke minst et langt manus, så det blir bra med arbeid, sier Pettersen.

RASKE BRILLER: Nicolay Ramm var ikke imponert over Rød Løpers utvalg av raske briller. Video: Kevin Smilden Vis mer

Travel tid

Nicolay Ramm har også en travel tid i vente. Foruten oppkjøring til musikalen neste år, kan han røpe at han også er travelt opptatt med både bryllupsplanlegging og flytting.

- Vi skal flytte snart. Vi bor i en leilighet i en sidegate til Bogstadveien og nå flytter vi videre opp i skauen, opp til Ris, sier Ramm til Se og Hør.

Der skal Ramm og forloveden Josephine Leine Granlie flytte inn i en halvpart av en tomannsbolig som de etter planen skal ta over 18. desember. Dermed blir det en hektisk periode med pakking for Ramm og Leine Granlie før de kommer på plass i det ny huset før jul.

Det er imidlertid ikke bare pakking som står på agendaen til paret om dagen. Duoen forlovet seg i april, og Ramm kan røpe overfor Se og Hør at bryllupet skal stå den 20. juni neste år - i naturskjønne og romantiske omgivelser i Sør-Frankrike.

- 20. juni 2020, den er fin, den. Det meste begynner å komme på stell. Det blir i Sør-Frankrike ved sommerhuset til min svigerfamilie. De har et sted der. Det ligger et stykke utenfor Nice, og det blir nok veldig lekkert, sier han.

LES OGSÅ: Møtte Epstein flere ganger - beklager

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer