Atle Pettersen og Nicolay Ramm:

Nå blir de musikalstjerner

Blir å se i «Jersey Boys» neste år.

JERSEY BOYS: Atle Pettersen og Nicolay Ramm blir å se sammen på scenen neste høst i musikalen «Jersey Boys». Vi valgte å kjøre en «Jeg har aldri»-lek med gutta. Reporter: Thea Hope. Video: Jostein Sletten/Rød Løper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For litt over en uke siden ble det kjent at Atle Pettersen (30), Nicolay Ramm (30), Mathias Luppichini (27) og Sindre Postholm (38) skal spille i den kjente musikalen «Jersey Boys». Musikalen settes opp på Chateau Neuf i Oslo og har premiere i september neste år.

Dette er første gang musikalen settes opp i Norge. «Jersey Boys» handler om fire gutter i New York på 1960-tallet som velger musikk fremfor kriminalitet.

Da Se og Hør møtte de fire skuespillerne nylig, kunne Pettersen og Ramm avsløre at de gledet seg stort til norgespremieren neste år.

- Det er en veldig anerkjent musikal i musikalverdenen. Det er nå første gang den kommer til Norge, og jeg og Atle er så heldige å være to av gutta i dette bandet som utgjør «Jersey Boys», sier Ramm til Se og Hør.

- Mye jobb

Musikalen har stått for en rekke låtklassikere som «Can't Take My Eyes Off You» og «Beggin» - som det norske bandet Madcon har laget en versjon av. Hovedrollen som «Frankie Vallie» har Atle Pettersen - og han ser virkelig frem til å stå på scenen neste år.

- Musikalen er jo en biografi om et faktisk band som heter Frankie Vallie & The Four Seasons. Og jeg skal spille Frankie Vallie som er stemmen bak låter som «Beggin» og «Can't Take My Eyes Off You», låter som vi kjenner godt her i Norge, sier Pettersen til Se og Hør, og fortsetter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.