Ulrikke Falch og Tobias Santelmann:

Nå blir de kollegaer

- Gleder meg så mye.

NY JOBB: Tobias Santelmann og Ulrikke Falch overrasker med nye jobber. Foto: Espen Solli og Andreas Fadum / Se og Hør
NY JOBB: Tobias Santelmann og Ulrikke Falch overrasker med nye jobber. Foto: Espen Solli og Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tobias Santelmann (41) har de siste årene gjort stor suksess som en av de fire finansmennene i den mørke dramaserien «Exit» på NRK, som sies å være delvis basert på virkelige hendelser i finansverden. Santelmann spiller karakteren Henrik som har tre interesser: tjene penger, pene damer og rus.

Ulrikke Falch (25) ble et kjent fjes, ikke bare i Norge, men i hele verden, da hun spilte rollen som Vilde i en annen NRK-suksess, nemlig ungdomsserien «Skam». «Skam»-gjengen ble superkjendiser over natta, da serien gikk viralt og fikk en enorm følgerskare. Det har likevel vært relativt stille fra 25-åringen den siste tiden.

Nå kan begge skuespiller-stjernene avsløre hva de skal gjøre framover. De har nemlig begge to fått seg nye jobber, og skal i tillegg bli kollegaer.

KUPPER SENDINGEN: Svein Østvik vant «årets kjendis»-prisen under årets kjendisgalla, og forteller om den tunge tiden. Midt i intervjuet avbryter Ulrikke Falch på merkelig vis. Video: Christian Wehus / Reportere: Kine Falch og Jonas Scheie Hammer Vis mer

Blir regissører

Falch og Santelman er en del av innholdsbyrået Go Electras nye regigjeng. Det melder førstnevnte på Facebook, med et innlegg der hun linker til nettstedet Kreativt Forum.

«Officially en del av Go Electra som regissør! Gleder meg så mye!», skriver hun i Facebook-innlegget.

Nettstedet skriver at byrået har ansatt én ny produsent og fem nye regissører, deriblant de to skuespillerne.

«I oppstarten etter sommeren vil byrået ha høyt fokus på de nye tilskuddene som allerede har kjente navn og nå vil gå over til å regissere reklamefilm. Tobias Santelmann er mest kjent for å stå foran kamera, men har ved flere anledninger jobbet tett sammen med Johan Kaos og hopper nå inn i regirollen selv. Ulrikke Falch ble kjent gjennom rollen sin i «SKAM».

- Med skuespillererfaring og manusstudier i bunnen er hun en ung regissør som er klar til å finne sin stemme, sier Stine Hope, selskapets nye produsent for reklamefilm, til Kreativt Forum.

EXIT: I «Kåss til kvelds» forteller Jon Øigarden om da Tobias Santelmann hadde på seg en liksom-penis i «Exit». Video: NRK Vis mer

Go Electra har hatt en rolle i flere store produksjoner, som blant annet «Kompani Lauritzen», «Parterapi» og «Hvite gutter».

Det har i skrivende stund ikke lykkes Se og Hør i å få en kommentar fra Ulrikke Falch eller Tobias Santelman.

LES OGSÅ: Bianca Ingrosso er bekymret for seg selv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer