Atle Pettersen:

Nå blir de foreldre

Programlederen og kona venter sitt første barn.

BABYLYKKE: Atle Pettersen og Cathrine Eide blir foreldre til vinteren. Foto: Tore Skaar/Se og Hør
BABYLYKKE: Atle Pettersen og Cathrine Eide blir foreldre til vinteren. Foto: Tore Skaar/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På selveste nyttårsaften inn i 2018 gikk Showbiz-mann Atle Pettersen (31), ned på kne og fridde til kjæresten Cathrine Eide (31).

Da hadde paret vært kjærester i seks år, og den gledelige nyheten om forlovelsen delte Pettersen med følgerne sine på Instagram.

- Godt nyttår til deg. Ekstra godt nyttår til oss. Seks år så langt, og jeg gleder meg til de 60 neste, skrev Pettersen til et bilde av de to, der forlovelsesringen kom godt til syne.

Nesten halvannet år senere ble Pettersen og Eide mann og kone.

Baby i julegave

Nå skal de også bli foreldre sammen.

- Cathrine og jeg venter vårt første barn nå i desember og gleder oss stort til den nye og spennende tida som kommer, forteller Pettersen til «God kveld Norge»

TROR IKKE DET HAN HØRER: Denne uken er Atle Pettersen og Marte Bratberg deltakere i «Drømmehytta». Der forteller Marte om en av sine svake sider. Video: TV 2 Vis mer

Barnet er ventet tett opp mot julaften, kan de fortelle.

- Med en far som skal på juleturnè så krysser vi fingre for at det blir fødsel på termindato og ikke før, sier Pettersen.

Den gledelige nyheten deler den vordende pappaen også på Instagram hvor kona stolt viser frem sin voksende mage.

- Vi gleder oss ekstra mye til jul i år, skriver han som bildetekst.

Flyttet ut av byen

I sommer kunne han avsløre til Se og Hør at de to hadde lagt ut leiligheten i Bjørvika i Oslo til salgs, og at de nå skulle flytte «litt ut av byen».

Å flytte var slettes ikke planlagt, og med babynyheten kan det tenkes at de to ønsket seg litt mer plass nettopp fordi de skulle bli tre.

- Vi hadde ikke noen plan om å selge den, vi er veldig glade i den og trives sykt godt der. Men så kom vi over et objekt med en god deal som vi ble veldig glade i, sa Pettersen da.

Paret møttes under Pettersens «Skal vi danse»-deltakelse i 2011, da Eide var journalist for TV 2. Nå jobber hun som informasjon- pressesjef i Kreftforeningen.

LES OGSÅ: Avslører flytteplaner: - Nytt kapittel

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer