Else Strøm Larsen og Peter Theolin:

Nå blir de foreldre

TV-paret venter sitt første barn sammen.

BLIR FORELDRE: Bare kort tid etter at Else Strøm Larsen og Peter Theolin fortalte at de skal bli samboere, kan de nå også avsløre at de venter barn sammen. Foto: Privat
BLIR FORELDRE: Bare kort tid etter at Else Strøm Larsen og Peter Theolin fortalte at de skal bli samboere, kan de nå også avsløre at de venter barn sammen. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av juni kunne «Kjærlighet til alle»-paret Else Strøm Larsen og Peter Theolin avsløre overfor Dagbladet at de skulle bli samboere, og nå tar paret nok et stort steg videre i forholdet.

På nyåret blir de nemlig foreldre, forteller Strøm Larsen til VG.

Til Se og Hør forteller den vordende moren at paret venter ei lita jente, og at de gleder seg stort til mars.

- Endelig termin er ikke satt, det får vi først neste uke. Vi er superspente og ser stort frem til denne livsendringen, som er så ønsket hos oss begge, forteller hun.

Møttes på tv

I fjorårets sesong av «Jakten på kjærligheten» ble man kjent med Else Strøm Larsen, da hun dukket opp i programmet som en av frierne til bonden Atle Kristiansen. Hun fant imidlertid ikke kjærligheten med Kristiansen, og ble seinere sett på TV 2 Sumo i programmet «Kjærlighet til alle».

Der ble hun kjent med svenske Peter Theolin, som året før, altså i 2018, var å se i TVNorges «Gift ved første blikk». Der giftet han seg med Mariel Herland, men etter bare tre uker begynte ekteskapet å kantre.

BONDEROMANTIKK: Serien «Kjærlighet til alle» viste sin siste episode denne uken. Nå får vi endelig svaret på hvem som har funnet kjærligheten, og hvordan det går med dem det ikke fungerte for på skjermen. Video: TV2 Sumo/ Rød Løper Vis mer

Da han derimot møtte ovennevnte Larsen i «Kjærlighet for alle» skal brikkene ha falt på plass, og i sommer bestemte det forelskede paret seg for å flytte sammen.

- Jeg vil beskrive det som hell i uhell i disse coronatider. Peter har fått mulighet til å ha hjemmekontor her på Bryne i tre lange omganger. Nå er han klar for å flytte hit, uttalte Larsen til VG den gang.

Hjemmekontor ble samboerskap

Hun har den siste tiden hatt mer enn nok å gjøre hjemme i Bryne, da hun har åpnet Hotell Jæren, og dermed hatt lite tid til å besøke Theolin i Oslo hvor han tidligere har vært bosatt.

ALLE SKAL FÅ: «Mer Paradise Hotel enn Jakten på kjærligheten», mener en av deltakerne i den nye TV 2-serien «Kjærlighet til alle». Video: TV 2/Rød Løper Vis mer

- Jeg tror ikke vi hadde vært her i dag om det ikke var for at han hadde hjemmekontor og muligheten til å være sammen mer enn bare en helg. Det ga oss den tiden vi trengte til å føle på om dette var rett for oss begge. Vi holder ennå på å lære hverandre å kjenne på godt og vondt, sa Larsen til Se og Hør i juni.

TV-profilen tok seg også tid til å skryte av kjæresten, og kunne fortelle at han er svært god til å varte henne opp, og at det går mye i god mat og drikke. Larsen sa at hverdagstrivselen er noe de begge vet å sette pris på.

LES OGSÅ: TV-paret røper flytteplaner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer