MEKTIG PAR: Sean Penn og Charlize Theron har vært kjærester i rundt ett år - og skal vi tro amerikansk presse ringer snart bryllupsklokkene for det hotte Hollywood-paret. Foto: Stella Pictures
MEKTIG PAR: Sean Penn og Charlize Theron har vært kjærester i rundt ett år - og skal vi tro amerikansk presse ringer snart bryllupsklokkene for det hotte Hollywood-paret. Foto: Stella PicturesVis mer

Nå blir de foreldre sammen

- Dette er steg nummer én før giftemål.

SEOGHØR.NO: I ett år har Sean Penn (54) og Charlize Theron (39) vært et av Hollywoods hotteste par, etter at de to ble kjærester på nyåret i fjor.

I desember i fjor skrev amerikansk presse at skuespillerparet forlovet seg under en romantisk ferietur til Paris måneden før, og ifølge People ønsker Penn nå å gjøre familielykken komplett ved at han adopterer Therons 3 år gamle adoptivsønn Jackson.

- Charlize og Sean er veldig seriøse om forholdet, og Jackson kaller allerede Sean for pappa. Dette er steg nummer én før giftemål, sier en kilde til nettstedet.

FAMILIELYKKE: Ifølge en kilde People har snakket med kaller Jackson allerede Sean Penn for pappa. Her koser den lille familien seg med is i solen i Hollywood - samme måned som forlovelsesryktene rundt Penn og Theron begynte å svirre. Foto: Stella Pictures
FAMILIELYKKE: Ifølge en kilde People har snakket med kaller Jackson allerede Sean Penn for pappa. Her koser den lille familien seg med is i solen i Hollywood - samme måned som forlovelsesryktene rundt Penn og Theron begynte å svirre. Foto: Stella Pictures Vis mer

Har vært venner i 18 år

Single Theron adopterte Jackson tidlig i 2012, da han var fire måneder gammel.

Det mektige skuspillerparet hadde en kort affære i 2010, men det tok altså nesten fire år før de fant tilbake til hverandre. Men vennskapet, det går mange år tilbake, har Theron tidligere avslørt overfor DailyMail:

- Sean og jeg har kjent hverandre i 18 år, og vi var til å begynne med bare veldig gode venner. Ting har gått sakte, fordi at man vet at det er en risiko for at man kan ødelegge det man har ved å involvere følelser. Vi måtte tenke nøye over det. Men til syvende og sist var det hele veldig enkelt. Det kom på en eller annen måte naturlig.

Sean Penn har barna Dylan (23) og Hopper (21) med ekskona Robin Wright (48). De var gift fra 1996 til 2010. Han var også gift med Madonna (56) fra 1985 til 1989.

Charlize Theron var på sin side kjæreste med den irske skuespilleren Stuart Townsend (42) fra 2002 til 2010.

LES OGSÅ: - Kroppen min er ikke perfekt