Fredrik Skavlan og Maria Bonnevie:

Nå blir de foreldre igjen

Venter sitt tredje barn sammen.

BLIR FORELDRE IGJEN: Fredrik Skavlan og Maria Bonnevie venter sitt tredje barn sammen. Foto: Andreas Fadum
BLIR FORELDRE IGJEN: Fredrik Skavlan og Maria Bonnevie venter sitt tredje barn sammen. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I et nytt intervju med Dagens Næringsliv røper Maria Bonnevie (44) at hun og talkshowkongen Fredrik Skavlan (51) venter barn igjen.

Bonnevie forteller at hun ble noe tatt på senga av graviditeten, da hun egentlig skulle ha vært å se i en stor rolle ved svenske Kungliga Dramatiska Teatern.

- Ja, jeg ble både glad og fortvilet da jeg ble klar over graviditeten, for timingen var alt annet enn perfekt. Jeg gruet meg til å fortelle det til Eirik Stubø, Dramatens sjef. Plakaten var trykket, prøvene i gang. Men han tok det veldig bra, forteller hun til DN.

- Overveldende kvalme

Bonnevie har termin allerede til sommeren, og beskriver svangerskapet som «en blanding av eufori og en overveldende kvalme».

- Dagene preges dessverre mest av det siste. Man må bare komme seg gjennom dem. Når barnet kommer, er jo alt glemt, forteller hun til avisa.

Fra før har paret to barn sammen, en treåring og en seksåring. Skavlan har også tre barn fra tidligere forhold, og blir derfor seksbarnsfar.

Den hyggelige nyheten kommer samme dagen som det ble kjent at 51-åringen gir seg i NRK etter nærmere 20 år, og går over til TV 2.

Saken fortsetter nedenfor.

LYKKE: Fredrik Skavlan med Maria Bonnevie fotografert i Jenny Skavlan, hans nieses, bryllup i april 2014. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
LYKKE: Fredrik Skavlan med Maria Bonnevie fotografert i Jenny Skavlan, hans nieses, bryllup i april 2014. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

- Blir hysterisk

I 2016 fortalte Skavlan til VG at paret ikke hadde planer om å utvide familien ytterligere.

- Etter fem mener jeg at vi kan vi gå inn for landing. Men jeg har vært veldig positiv til å få de jeg har. Jeg har ikke vært sånn som har strittet imot, sa han.

I en podcast med den svenske reporteren Niklas Källner i 2015 fortalte den kommende seksbarnsfaren at han etter fem fødsler har funnet ut hvilken rolle han har på fødestuen.

- Det som faktisk funker i en slik situasjon er å bli det jeg ellers forakter - en coach. Og så forsøker jeg å være rolig, det får jeg til bare det blir dramatisk nok. Jeg blir hysterisk for småting, men ikke når det virkelig er dramatisk. Derfor passer jeg på en fødestue, fortalte Fredrik Skavlan i podcasten.

- Jeg ville ha barn med en gang

Fredrik Skavlan og Maria Bonnevie møttes første gang da «Engelen»-stjernen gjestet hans daværende program, «Først & Sist», på starten av 2000-tallet.

Siden 2006 har de to vært kjærester, og det tok ikke lang tid før det ble snakk om familieforøkelse.

- Jeg var helt sikker fra begynnelsen av. Jeg ville ha barn med en gang. Jeg er ikke den typen som synes at «nå får det være nok» (...) Jeg er en skikkelig familiemann, og å få sjansen til å bli far igjen 22 år etter det første barnet, var fantastisk, sa Fredrik til svenske P4s «Elfving möter» i 2014.

Ingen bryllupsplaner

Overfor VG i 2016 kunne programlederen innrømme at han fortsatt er stormforelsket i samboeren. Planer om bryllup ligger derimot ikke i nærliggende framtid.

- Derfor må jeg si: «Hvem vet?» Og det kan jeg godt si til deg også - hvem vet? Plutselig gifter vi oss, fortalte han.

Paret er nå bosatt i Norge. Etter åtte år med pendling fram og tilbake mellom Oslo og Stockholm, endte storfamilien opp i den norske hovedstaden.

- Det er kjempekoselig at vi har flyttet nærmere. Når du skal ha et lite barn igjen, vil du ha familien rundt deg. Barna har blitt en flokk, selv om de andre er mye eldre, er vi mye sammen hele gjengen, sa han til Dagbladet i 2015.

LES OGSÅ: Skavlan går til TV 2

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer