Nå blir de filmstjerner

Arbeidsledige Kai Helge Hansen og studenten Eirik Stener Tobiassen er klare for den røde løperen.

NÅ BALLÆR DET PÅ SEG: Kai Helge Hansen (t.v.) og Eirik Stener Tobiassen har alltid drømt om å bli filmskuespillere. Nå lever de to karene kjendislivet. Foto: Morten Eik, Se og Hør
NÅ BALLÆR DET PÅ SEG: Kai Helge Hansen (t.v.) og Eirik Stener Tobiassen har alltid drømt om å bli filmskuespillere. Nå lever de to karene kjendislivet. Foto: Morten Eik, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Premiereklare!
Eirik studerer økonomi, Kai er arbeidsledig industriarbeider. Nå blir de stjerner i Harald Zwarts nye film "Lange flate ballær". Filmen er basert Telenor-reklamen "NO WAY", og etter storstilt verdenspremiere i Fredrikstad er guttene klare for kjendislivet.


- For å være ærlig, så er dette det beste jeg vet. Jeg elsker det, sier Kai til Se og Hør. Men selv om gutta er høyt oppe, er de fast bestemte på ikke å miste bakkekontakten.


- Det er ikke så lett å sveve når du veier 120 kilo, fleiper Eirik.


I filmen drar guttene med "NORWAY" på brystet til fotball-VM i Tyskland for å heie frem Norge. Zwarts komedie er full av kjente fjes, deriblant Dorthe Skappel, Åsne Seierstad og Chelsea-manager José Mourinho. Eirik spiller blant annet inn en scene med Ari Behn.


- Da kameraene var slått av snakket jeg med Ari om premierefesten. Jeg sa; Du kan ta med kjerringa di, jeg tar med mi - så kan vi prates, forteller Eirik til Se og Hør.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer