Brad Pitt og Angelina Jolie:

Nå blir de endelig «single»

Skal være i gang med en ny avtale.

EKSER: Det stormer stadig rundt Brad Pitt og Angelina Jolie, selv om det er godt over to år siden de bestemte seg for å skilles. Foto: NTB scanpix
EKSER: Det stormer stadig rundt Brad Pitt og Angelina Jolie, selv om det er godt over to år siden de bestemte seg for å skilles. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I september 2016 valgte et av Hollywoods mest kjente par, bestående av Brad Pitt (55) og Angelina Jolie (43), å offentliggjøre at de skulle skille seg. Da hadde de vært gift i to år, men kjærester i hele 12. I løpet av ekteskapet fikk de hele seks barn sammen, som har vært diskutert flittig siden bruddet ble kjent.

Blant annet er det blitt hevdet at Pitt har slitt med rusproblemer, og derfor ikke var skikket til å ta vare på barna sine. Han har selv uttalt seg om dette, og paret skal - etter mye om og men - ha kommet frem til en avtale.

Det var derimot ikke enden på visa, for det er mange steg man må gjennom før en skilsmisse er komplett - i hvert fall i USA.

Snart single

Det er The Blast som omtaler saken om den angivelige nye avtalen paret nå jobber med. Nettsiden skriver at de jobber med en såkalt todelt ordning, som i praksis betyr at de kan kalle seg single, og ikke separerte.

Dette skal de ha jobbet med bak lukkede dører i en stund, og en avtale skal nå nærme seg klar. Avtalen har ingen store juridiske ringvirkninger, annet enn at de to da endelig, på papiret, er offisielt skilt.

HETT PAR: Brad og Angelina var et av Hollywoods hotteste par da de var sammen. Foto: NTB scanpix
HETT PAR: Brad og Angelina var et av Hollywoods hotteste par da de var sammen. Foto: NTB scanpix Vis mer

- De vil komme seg videre med livene sine og ønsker ikke lenger å være gift med hverandre, sier en kilde til magasinet.

Det handler derimot ikke om at de ønsker status som single fordi de nå er i forhold med andre, men rett og slett fordi de ønsker å komme inn i en ny epoke av livet.

SKILLES: Angelina Jolie og Brad Pitt skilles. Video/foto: NTB Scanpix / 20th Century Fox / Redigering: Marie Røssland / Dagbladet Vis mer Vis mer

Selv om det sikkert er deilig å viske ut ekteskapet og endelig offisielt kunne kalle seg single, er det ikke bare det som gjenstår før de kan forlate hverandre for godt. Det amerikanske magasinet skriver at de fortsatt har igjen å komme frem til en enighet rundt fordeling av verdier og barn.

- Brad har holdt seg edru

Dette er ikke på plass før om flere måneder, siden det er mye som skal fordeles. De har begge eiendommer i millionklassen, og har enn så lenge bare kommet frem til en midlertidig løsning hva gjelder barna.

Vis mer

Selv om det kan være vanskelig å stå i en skilsmisse, især en som er såpass offentlig, skal Brad angivelig være fornøyd med at han har fått gå gjennom det.

- Brad har i løpet av den mest utfordrende tiden i sitt liv, lykkes å holde seg edru. Han er glad og stolt over at han har klart å opprettholde sin gode helse og nøkternhet, og har kjempet seg gjennom dagene med hardt arbeid og vilje for å bli en bedre versjon av seg selv, sa en kilde til Hollywood Life nylig.

Selv om Brad og Angelinas skilsmisse langt ifra har gått stille for seg, og de to tilsynelatende ikke kommer overens, skal 55-åringen ikke ha søkt til flaska om hjelp - derimot skal han bare ha fokusert på å være en god pappa for duoens seks barn.

- Derimot ønsker han at Angelina skulle ha behandlet han bedre, men på et vis er han takknemlig for at hun har tvunget ham til å holde seg edru, noe som kanskje er det beste som foreløpig har kommet ut av skilsmissen, sa kilden.

Fryktet for barna

Det var i mai i 2017 at Brad avslørte at han hadde sluttet å drikke alkohol og heller begynt å gå i terapi - etter at han ble redd for at ungene skulle tro på ryktene og overskriftene i mediene.

- Jeg drakk for mye. Det ble et stort problem. Jeg er veldig glad for at det har gått et halvt år nå, det føles både godt og vondt, men jeg har fått kontroll og kontakt med følelsene og sjelelivet mitt igjen, fortalte Brad Pitt i det eksklusive intervjuet med GQ Style.

Videre avslørte 55-åringen hvordan kan skjulte drikkingen, og at han sluttet å ruse seg fordi han ikke ville leve slik lenger.

- Helt ærlig, så kunne jeg drikke en russer under bordet med hans egen vodka. Jeg var profesjonell. Jeg var god, sa han.

LES OGSÅ: - Giftet meg med en skikkelig kjekk fyr

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer