Brad Pitt og Angelina Jolie:

Nå blir de endelig «single»

Skal være i gang med en ny avtale.

EKSER: Det stormer stadig rundt Brad Pitt og Angelina Jolie, selv om det er godt over to år siden de bestemte seg for å skilles. Foto: NTB scanpix
EKSER: Det stormer stadig rundt Brad Pitt og Angelina Jolie, selv om det er godt over to år siden de bestemte seg for å skilles. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I september 2016 valgte et av Hollywoods mest kjente par, bestående av Brad Pitt (55) og Angelina Jolie (43), å offentliggjøre at de skulle skille seg. Da hadde de vært gift i to år, men kjærester i hele 12. I løpet av ekteskapet fikk de hele seks barn sammen, som har vært diskutert flittig siden bruddet ble kjent.

Blant annet er det blitt hevdet at Pitt har slitt med rusproblemer, og derfor ikke var skikket til å ta vare på barna sine. Han har selv uttalt seg om dette, og paret skal - etter mye om og men - ha kommet frem til en avtale.

Det var derimot ikke enden på visa, for det er mange steg man må gjennom før en skilsmisse er komplett - i hvert fall i USA.

Snart single

Det er The Blast som omtaler saken om den angivelige nye avtalen paret nå jobber med. Nettsiden skriver at de jobber med en såkalt todelt ordning, som i praksis betyr at de kan kalle seg single, og ikke separerte.

Dette skal de ha jobbet med bak lukkede dører i en stund, og en avtale skal nå nærme seg klar. Avtalen har ingen store juridiske ringvirkninger, annet enn at de to da endelig, på papiret, er offisielt skilt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer