ENDELIG BRYLLUP:  Milla Jovovich og kjæresten Paul Anderson har bestemt seg for å ha bryllupet hjemme i huset i Hollywood Hills. Foto: All Over Press
ENDELIG BRYLLUP: Milla Jovovich og kjæresten Paul Anderson har bestemt seg for å ha bryllupet hjemme i huset i Hollywood Hills. Foto: All Over PressVis mer

Nå blir de endelig gift!

Bestemte seg for bryllupsdato etter seks år.

SEHER.NO: Supermodell og skuespiller Milla Jovivich (33) og kjæresten Paul Anderson (44) har endelig bestemt seg for en bryllupsdato, skriver Perez Hilton.

Ifølge nettstedet har paret - som har vært sammen i seks år - bestemt seg for å gå til alters den 22. august.

- Vi skal ha et intimt bryllup med et klassisk, spansk band hjemme i huset vårt i Hollywood Hills. Familien til Paul flyr hit fra England, forteller hun ifølge nettstedet.

Paret planla å gifte seg allerede i 2007, men bryllupet ble utsatt da det ble kjent at supermodellen ventet barn og ikke ville gifte seg med stor mage.

Anderson fridde allerede til Jovovich i 2003, men paret gjorde det slutt en kort periode før de fant tilbake til hverandre igjen. I november 2007 fikk de datteren Eve Gabo Anderson sammen.

Jovovich og Anderson traff hverandre på settet til filmen "Resident Evil" i 2002, hvor han var regissør og hun hadde en rolle.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!
LES OGSÅ: Gifter seg neste sommer?