HET KVARTETT: Josie Maran, Christina Milan, Rumer Willis og Kristin Cavallari er USAs nye bikinikvartett - i reklame for kjøpesenter -giganten Walmart. Foto: Walmart
HET KVARTETT: Josie Maran, Christina Milan, Rumer Willis og Kristin Cavallari er USAs nye bikinikvartett - i reklame for kjøpesenter -giganten Walmart. Foto: WalmartVis mer

Nå blir de bikinimodeller

Du kjenner dem fra TV-skjermen og CD-hylla, men nå satser Rumer Willis & Co på nye fronter..

SEHER.NO: Det er ikke mye som selger et produkt som vakre unge kjendiser. Skal vi dømme etter den nye reklamekampanjen til dagligvarekjeden Wal-Mart, bør butikk-giganten være forberedt på tomme hyller i lang tid framover..

Da selskapet skulle lansere sin nye kolleksjon med surfeklær, huket de nærmest inn det som kan krype og gå av fjortis-idoler.

Popstjernen Christina Milan, modellen Josie Maran, Bruce Willis og Demi Moores datter Rumer samt "Laguna Beach"-stjernen Kristin Cavallari sa alle ja til å ta på seg klesmerket "OP"s fargesprakende bikinier - mot det som sikkert er et klekkelig beløp.

Reklamebildene blir nå spredt i den enorme butikkjedens tusenvis butikker over hele USA, i tillegg til nettstedet walmart.com.

Men jentene er ikke de eneste kjendisene som kjemper om de handleglades oppmerksomhet.

"That 70's show" -stjernen Vilmer Walderrama, "High School Musical"-skuespilleren Corbin Bell og Pete Wentz fra bandet Fall Out Boy stiller også opp i surfepositur.

Det er foreløpig ikke kjent hva Walmart måtte ut med for å få stjernene til å stille opp, men for et selskap som i fjor gikk med over 378 milliarder dollar i overskudd, var det neppe vanskelig å finne dekning på kontoen...

LES OGSÅ: Til topps som toppløs Britney