Carpool Karaoke:

Nå blir «Carpool Karaoke» en egen TV-serie

Den første sesongen ser ut til å bli minst like stjernespekket som YouTube-sensasjonen.

NY SERIE: Populære «Carpool Karaoke» er kjøpt opp og gjort om til TV-serie. Her fra en pressekonferanse med produsentene Ben Winston, Eric B. Pankwoski og programleder James Corden. Foto: NTB Scanpix
NY SERIE: Populære «Carpool Karaoke» er kjøpt opp og gjort om til TV-serie. Her fra en pressekonferanse med produsentene Ben Winston, Eric B. Pankwoski og programleder James Corden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Talkshow-kongen James Corden (38) har et fast segment i programmet «The Late Late Show» kalt «Carpool Karaoke,» der kjente der kjente artister hver uke sitter på med programlederen i en bil.

Bilturene der kjendisene få sitte på i passasjersetet og synge deres egne låter, har fått flere millioner visninger på YouTube.

Nå blir det populære «The Late Late Show»-innslaget en egen TV-serie, ifølge Daily Mail. Den første sesongen kommer til å ha minst like mange kjendisbesøk som talkshow-versjonen.

Blant annet ser man «Game of Thrones»-skuespillerne Maisie Williams (20) og Sophie Turner (21), Miley Cyrus (24) med søsteren Noah (17) og moren Tish (50), Ariana Grande (24), John Legend (34), Shakira (40), Gwyneth Paltrow (44) og Jessica Alba (36), for å nevne noen.

Ifølge traileren kan det også se ut til at «Carpool Karaoke»-konseptet blir bygget ut og kan ligne norske «Hver Gang Vi Møtes» der kjendisene blir bedre kjent i en intim setting.

Ut ifra videoen kommer Will Smith til å krasje et bryllup, «Game of Thrones»-stjernene rir på en mekanisk okse og John Legend får besøk av et kor i et vaskeri.

Bytter programleder

«Carpool Karaoke,» som tidligere har hatt gjester som Michelle Obama (53) og Britney Spears (35), har blitt kjøpt opp av Apple Music.

Det er ukjent om episodene kan sees på YouTube etter hvert, men i første omgang er det Apple-brukere som får tilgang til episodene før alle andre.

Daily Mail skriver også at James Corden overlater programlederrollen til noen andre, men det er usikkert hvem det blir enn så lenge.

SKUESPILLERE PÅ TUR: Maisie Williams og Sophie Turner er med i den første sesongen av «Carpool Karaoke.» Foto: Skjermdump fra YouTube
SKUESPILLERE PÅ TUR: Maisie Williams og Sophie Turner er med i den første sesongen av «Carpool Karaoke.» Foto: Skjermdump fra YouTube Vis mer

Snakket om Taylor Swift-krangelen i bilen

Karaoke-innslaget har fått flere kjendiser til å snakke om helt private ting.

Katy Perry (32) tok opp feiden med Taylor Swift (27) på sin biltur med James Corden i mars, og forklarte hvordan de havnet i en krangel i utgangspunktet.

- Det handler om dansere, det var liksom tre dansere. Jeg prøvde å snakke med henne om det, men hun lyttet ikke til meg, sa Perry og fortsatte:

- Jeg gjør den rette tingen hver gang dette føles knotete.

Katy mente det var lite fint av Swift å skrive en sang om henne, spesielt i en periode hvor artisten selv hevder hun prøvde å holde seg unna bråket. Nå er hun klar for å begrave stridsøksa.

- Jeg vil si at jeg er klar for å legge denne dritten bak meg. Vi har lover om årsak og virkning. Du gjør noe, og stol på meg, det kommer en reaksjon. Det handler om karma, sant? Personlig mener jeg at kvinner bør holde sammen, uttalte hun i bilvideoen.

«Firework»-artisten har tidligere uttalt seg om konflikten i sosiale medier. I fjor høst forlangte hun at Swift skulle beklage, en unnskyldning som ennå ikke har kommet.

På spørsmål fra en fan på Twitter om hun kunne tenke seg å samarbeide med nettopp Swift, svarte hun ærlig. «Selvfølgelig kan vi det, om hun sier beklager», kunne fans lese. Meldinga er delt videre over 20 000 ganger av fansen.

LES OGSÅ: Slik har du aldri sett Julia Roberts og George Clooney før

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer