Carpool Karaoke:

Nå blir «Carpool Karaoke» en egen TV-serie

Den første sesongen ser ut til å bli minst like stjernespekket som YouTube-sensasjonen.

NY SERIE: Populære «Carpool Karaoke» er kjøpt opp og gjort om til TV-serie. Her fra en pressekonferanse med produsentene Ben Winston, Eric B. Pankwoski og programleder James Corden. Foto: NTB Scanpix
NY SERIE: Populære «Carpool Karaoke» er kjøpt opp og gjort om til TV-serie. Her fra en pressekonferanse med produsentene Ben Winston, Eric B. Pankwoski og programleder James Corden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Talkshow-kongen James Corden (38) har et fast segment i programmet «The Late Late Show» kalt «Carpool Karaoke,» der kjente der kjente artister hver uke sitter på med programlederen i en bil.

Bilturene der kjendisene få sitte på i passasjersetet og synge deres egne låter, har fått flere millioner visninger på YouTube.

Nå blir det populære «The Late Late Show»-innslaget en egen TV-serie, ifølge Daily Mail. Den første sesongen kommer til å ha minst like mange kjendisbesøk som talkshow-versjonen.

Blant annet ser man «Game of Thrones»-skuespillerne Maisie Williams (20) og Sophie Turner (21), Miley Cyrus (24) med søsteren Noah (17) og moren Tish (50), Ariana Grande (24), John Legend (34), Shakira (40), Gwyneth Paltrow (44) og Jessica Alba (36), for å nevne noen.

Ifølge traileren kan det også se ut til at «Carpool Karaoke»-konseptet blir bygget ut og kan ligne norske «Hver Gang Vi Møtes» der kjendisene blir bedre kjent i en intim setting.

Ut ifra videoen kommer Will Smith til å krasje et bryllup, «Game of Thrones»-stjernene rir på en mekanisk okse og John Legend får besøk av et kor i et vaskeri.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer