- Nå ble jeg enda stoltere

Se hvilke ord Tone Damli Aaberge bruker for å vise sin kjærlighet overfor Aksel Hennie.

STOLT KJÆRESTE: Damli Aaberge tror hun er den heldigste jenta i verden som har Aksel. Ordene gjør Aksel stolt. Foto: Stella Pictures
STOLT KJÆRESTE: Damli Aaberge tror hun er den heldigste jenta i verden som har Aksel. Ordene gjør Aksel stolt. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Mandag slipper Tone Damli Aaberge (24) sin nye plate, «Looking Back», som er en samling med Tones favorittlåter, samt tre nye sanger.

På innsiden av coveret viser Damli Aaberge sin kjærlighet overfor samboeren Aksel Hennie, som hun har vært sammen med i tre år.

«Sist men ikke minst [vil jeg takke] min store kjærlighet og beste venn, Aksel. Du inspirerer meg hver eneste dag, muntrer meg opp og støtter meg. Takk for din kjærlighet og for at du tar vare på meg. Jeg tror jeg er den heldigste jenta i verden, som har deg i livet mitt», skriver hun.

Ordene får Aksel Hennie til å bli en stolt samboer. Han la ut et bilde av coveret på sin egen Twitter-side.

«Tone er ute med femte skiva si...! Stolt kjæreste leste innsida av coveret og ble enda stoltere... #kjærleik», skrev Hennie.

I 2005 ble Damli Aaberge spurt hvem som var hennes topp tre kjendismenn. Den gangen svarte hun at Hennie var en av dem. Da hun nylig ble minnet på det hele, begynte hun å le.

- Kødder du? Ha-ha, det husker jeg ikke. Men der ser du, jeg får det som jeg vil. Jeg går for det jeg vil ha, sa hun til Dagbladet Magasinet.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Jeg får det som jeg vil med menn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer