Nå blåser hun ikke lenger i Jan Thomas

Guri Solberg reagerte spontant da hun så moteekspertens dom.

TRENDY: Guri Solberg så flott ut i hvit dress fra DAY Birger et Mikkelsen under Costume Awards 2013. Jan Thomas var enig - og ga programlederen terningkast 6. Foto: Tor Lindseth
TRENDY: Guri Solberg så flott ut i hvit dress fra DAY Birger et Mikkelsen under Costume Awards 2013. Jan Thomas var enig - og ga programlederen terningkast 6. Foto: Tor Lindseth Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Guri Solberg (36) er ferdig med mammapermisjon og tilbake på skjermen - nå som programleder i TV 2s «Ettermiddagen». 

Babyvekten er borte, og julen ble tilbragt i Mexico med mannen David Chelsoms Vogt og deres to barn - så på Costume Awards forrige uke viste hun frem en slank og solbrun kropp.

Men det var ikke i hovedsak kroppen Se og Hørs moteekspert Jan Thomas bet seg merke i - men heller den trendy dressen fra DAY Birger et Mikkelsen. 

Jan Thomas var fra seg av begeistring, og ga 36-åringen terningkast 6 i tirsdagens Se og Hør. Stjernestylisten roste Guri for hennes fantastiske stilsans. 

Det gikk ikke ubemerket hen hos hovedpersonen, som samme dag postet et bilde av artikkelen på bildedelingstjenesten Instagram - med teksten: - Jeg bare: Terningkast er lite døvt, driter sjukt i Jan Thomas. Eller forresten: Jeeeeeeeey!!! 

Og kanskje har Guri mer å glede seg til.  Jan Thomas skriver i tirsdagens blad at om Guri fortsetter slik, så vil hun bli en av hans favoritter på den norske kjendishimmelen...

LES OGSÅ: Sigrid Bonde Tusvik viste babymagen på rød løper

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer