Kylie Jenner:

Nå bekrefter Kylie bruddet

Samtidig som hun benekter at hun har truffet eksen i skjul.

SLUTT: I to og et halvt år var Kylie Jenner og Travis Scott kjærester. Sammen har de datteren Stormi. Foto: NTB Scanpix
SLUTT: I to og et halvt år var Kylie Jenner og Travis Scott kjærester. Sammen har de datteren Stormi. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

To dager etter at ryktene begynte å gå om at Kylie Jenner (22) og Travis Scott (28) hadde tatt en pause i forholdet, bekrefter realitystjernen selv bruddet.

Det var tirsdag at nyheten om at duoen trengte tid hver for seg ble kjent i amerikansk presse. Få timer senere meldte Daily Mail at Kylie hadde truffet ekskjæresten Tyga (29) i et platestudio på hotellet Sunset Maquis i Hollywood, etter først å ha vært ute med venninner på kjendisstedet Delilah.

Nettstedet publiserte også bilder av Kylie og hennes blå Rolls-Royce utenfor hotellet.

Torsdag bekrefter 22-åringen, som har datteren Stormi (1 1/2) med Travis Scott, at det er slutt med rapperen, samtidig som hun benekter at hun har truffet ekskjæresten.

- Internett gjør ting 100 ganger mer dramatisk enn det egentlig er. Det var ingen date mellom Tyga og meg kl. 02. Det dere ser er at jeg slipper av to venninner ved et platestudio hvor han tilfeldigvis var, skriver hun på Twitter.

Og i en ny melding adresserer hun også situasjonen mellom seg selv og Scott.

- Travis og jeg er gode venner. Vårt hovedfokus akkurat nå er Stormi! Vennskapet vårt og datteren vår er det viktigste.

Det var våren 2017 at realitystjernen begynte å date Travis Scott, kort tid etter at forholdet til henne og Tyga hadde tatt slutt i april.

Da Kylie og Tyga først ble linket til hverandre i 2014, var realitystjernen kun 16 år, mens han var 24. De hadde et svingende av-og-på forhold i to år før de brøt opp med hverandre.

Saken fortsetter nedenfor.

Fire måneder etter bruddet avslørte Jenner årsaken til at de valgte å gå hver til sitt.

- Det var absolutt ikke noe galt mellom meg og T (Kylies kallenavn for Tyga, jour. anm.) Han og jeg vil alltid ha et bånd, fortalte hun i «Life of Kylie», ifølge Mirror.

Hun påpekte for øvrig at det ikke var et dramatisk brudd.

- Det var ingen ville krangler, vi bare bestemte … Vel, jeg fant ut at jeg er veldig ung. Jeg vil ikke se tilbake om fem år og føle at han tok noe fra meg når han egentlig ikke er en sånn person.

Saken fortsetter nedenfor.

MILLIARDÆR: I mars 2019 ble Kylie Jenner erklært som den yngste selvgjorte milliardæren noensinne. Slik reagerte de berømte Kardashian- og Jenner-søstrene på det. Video: Viaplay. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Stjernepar

Kylie Jenner har i en årrekke vært en av USAs mest kjente realitystjerner. I tillegg ble hun av Forbes tidligere i år utpekt som verdens yngste «self made» dollarmilliardær, en formue hun har tjent på å selge kosmetikk.

Travis Scott har på sin side en imponerende karriere som artist. Han har gitt ut flere album, og er kjent for sine ærlige raptekster om rus, kjærlighet og oppveksten.

Duoen ble først koblet til hverandre under den ikoniske Coachella-festivalen i april 2017. Og allerede året etter - i februar 2018 - kom datterenStormi til verden.

Paret skal ikke ha blitt observert offentlig sammen siden premieren på Scott's dokumentar «Look Mom, I Can Fly», som hadde premiere i Santa Monica 27. august i år. Det ga bruddryktene vann på mølla.

De skal angivelig ha forsøkt å få forholdet til å fungere i en lang periode, men for noen uker siden skal de ha bestemt seg for å skille lag for denne gang.

Saken fortsetter nedenfor.

Ville forskjellige ting

Ifølge People skal paret ha hatt ulike ønsker og prioriteringer for fremtiden.

- Det var flere problemer som gjorde at de bestemte seg for å ta en pause. Familie betyr alt for Kylie, og hun ønsker seg virkelig en baby til, fortalte en kilde til nettstedet onsdag.

Men mens 22-åringen drømmer om å utvide familien, skal Scott fremdeles være fokusert på musikkarrieren. Deres ulike livsstiler skal derfor ha slitt på forholdet.

- Kylie sliter også med å stole på Travis. Han gir henne ikke den tryggheten hun trenger, og han er ikke klar for å gi henne alt hun ønsker seg, fortsatte kilden.

LES OGSÅ: - Eks-familien er rasende på Miley

SJARMERER: Stormi Webster på snart 1,5 år får flere av pappa Travis Scotts følgere på Instagram til å dåne etter dette. Video: Travis Scott. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer