BRYTER TAUSHETEN: «Transformers»-stjernene Meghan Fox og Shia LaBeouf ble verdenskjent over natta i 2007. Nå snakker førstnevnte ut om hittil ubekreftede rykter. Foto: NTB Scanpix
BRYTER TAUSHETEN: «Transformers»-stjernene Meghan Fox og Shia LaBeouf ble verdenskjent over natta i 2007. Nå snakker førstnevnte ut om hittil ubekreftede rykter. Foto: NTB ScanpixVis mer

Meghan Fox og Shia LaBeouf:

Nå bekrefter hun omsider de 10 år gamle ryktene

Meghan Fox avslører at hun hadde et romantisk forhold til skuespillerkollegaen.

Megan Fox (32) var det store bombenedslaget i filmverdenen i 2007, da både menn og kvinner verden over siklet etter bildene av henne i «Transformers».

At 32-åringen hadde en god kjemi med skuespillerkollega Shia LaBeouf (32), hersket det aldri noen tvil om. Grunnet de romantiske scenene, tok det heller ikke lang tid før både fans og presse spekulerte heftig på om det hadde oppstått en romanse også utenfor settet.

De to stjernene holdt imidlertid kortene tett til brystet, og i takt med tida opphørte romansefokuset. To år seinere var sirkuset imidlertid i gang igjen - da LaBeouf og Fox spilte mot hverandre i oppfølgeren «Transformers 2».

Og i 2011 hintet LaBeouf om at det hadde vært en flørt på gang mellom ham og Fox under filminnspillingen.

- Jeg skjønte aldri forskjellen på jobb og privatliv i den situasjonen. Men tiden jeg og Megan hadde sammen, det var vår egen greie, og jeg tror man kan se kjemien på lerretet, uttalte han til magasinet Details.

Saken fortsetter under bildet.

HETE SCENER: Verken Shia LaBeouf eller Meghan Fox har nektet for at de hadde svært god kjemi på settet. Nå viser det seg at det fantes mer mellom dem enn det offentligheten fikk vite. Foto: NTB Scanpix
HETE SCENER: Verken Shia LaBeouf eller Meghan Fox har nektet for at de hadde svært god kjemi på settet. Nå viser det seg at det fantes mer mellom dem enn det offentligheten fikk vite. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Glad i ham

Og nå, ti år etter at ryktene oppstod, åpner endelig Fox seg om det «alle» lurte på:

- Det var en romantisk relasjon mellom oss, det kan jeg bekrefte. Jeg er veldig glad i ham, og det har jeg aldri lagt skjul på - jeg er glad i ham, forteller hun under en gjesteopptreden på «Watch What Happens Live with Andy Cohen», ifølge CNN.

Selv om filmstjernen innrømmer at forholdet baserte seg på mer enn bare det vennskapelige, understreker hun at romansen ikke varte særlig lenge.

Saken fortsetter under bildet.

FLOTTE MENN: F.v: Megan Fox med skuespiller-kollega Shia LaBeouf, og til høyre med ektemannen Brian Austin Green. Foto: NTB Scanpix
FLOTTE MENN: F.v: Megan Fox med skuespiller-kollega Shia LaBeouf, og til høyre med ektemannen Brian Austin Green. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ble gravid etter bruddet

I 2010 giftet Fox seg nemlig med den tidligere «Beverly Hills 90210»-stjernen Brian Austin Green (45). Bryllupet stod på Hawaii og alt foregikk i hemmelighet.

Paret hadde da vært «av-og-på»-kjærester siden 2004 - siden Fox bare var 18 år. Forholdet har en rekke ganger vært utsatt for en rekke bruddrykter, og i 2015 kunngjorde duoen at de skulle skilles.

Noen måneder seinere gjorde de derimot en helomvending, etter at det ble kjent at paret ventet sitt tredje barn sammen.

Saken fortsetter under:

ETTERTRAKTET: Megan Fox var på alles lepper fra 2007 til 2009. Hun er blant annet kåret til verdens mest sexy kvinne av en rekke magasiner. Foto: NTB Scanpix
ETTERTRAKTET: Megan Fox var på alles lepper fra 2007 til 2009. Hun er blant annet kåret til verdens mest sexy kvinne av en rekke magasiner. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Følte seg usikker

Etter at den første «Transformers»-filmen ble lansert, var Megan Fox sitt i alle kanaler. Tennessee-jenta ble raskt kåret til verdens mest sexy kvinne. Hun prydet forsiden på internasjonale magasiner, dukket stadig opp i tv-intervjuer og på eksklusive rød løper-arrangementer. Alt dette med pressen hakk i hæl.

Da «Transformers: Dark of the Moon» fra 2011 skulle igangsettes, ble hun imidlertid byttet ut med den britiske undertøysmodellen Rosie Huntington-Whiteley (31).

Shia LaBeouf har tidligere uttalt at Fox selv var ubekvem ved hvordan hun ble framstilt i filmserien.

- Hun hadde en Spice Girls-aktig styrke ved seg, og en bevissthet på likestilling, som gjorde at hun følte seg usikker på å involvere seg med Michael Bay (regissør, journ.anm.). Noen mener han har en lite ærbar måte å filme kvinner på, sa LaBeouf i et intervju med Los Angeles Times i 2011.

- Mike filmer damer for å appellere til en 16-årings seksualitet. Og jeg tror aldri Megan ble komfortabel med det.

Saken fortsetter nedenfor.

TURBULENT: Megan Fox var bare 18 år da hun ble sammen med 13 år eldre Brian Austin Green. Paret har vært sammen - med enkelte opphold - siden 2004. Foto: NTB Scanpix
TURBULENT: Megan Fox var bare 18 år da hun ble sammen med 13 år eldre Brian Austin Green. Paret har vært sammen - med enkelte opphold - siden 2004. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Bruker deg

Fox medvirket i flere film- og tv-prosjekter etter «Transformers», deriblant den svarte komedien «Jennifer's Body».

Dette til tross: De store filmprosjektene uteble.

I 2009 ga filmnettsiden Moviefone henne en mindre hyggelig utmerkelse. Da ble hun nemlig kåret til årets verste skuespiller.

At Fox selv har sterke meninger om filmindustrien, og hvordan man blir behandlet som skuespiller, kom tydelig fram i et intervju med E! News i februar.

- Så lenge man overlever innspillingen, og de har fått det de trenger av deg, så et det ingen som bryr seg hvorvidt du faller om og dør etterpå.

Den hardtslående kritikken mot bransjen stoppet ikke der.

- Det finnes ingen omtanke for din sikkerhet eller helse. De bruker deg bare for egen vinning, sa hun.

LES OGSÅ: - Det begynner å bli hett mellom dem

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.

- Det kom et skrik fra kontoret

- Det kom et skrik fra kontoret

Annonsørinnholdfra norsk tipping

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder
Postadresse
Boks 1184 Sentrum, 0107 Oslo
Besøksadresse
Karvesvingen 1, 0579 Oslo
Sentralbord
21 30 10 00
Ansvarlig redaktør
Ulf André Andersen
Redaktør seher.no
Jonas Jørstad
Utgiverselskap
Aller Media AS
Powered by
Labrador CMS
Tips oss på sms 2255