Pippa Middleton er gravid:

Nå bekrefter hun graviditeten

Søsteren til hertuginne Kate Middleton, Pippa, bekrefter at hun er gravid.

GRAVID: Søsteren til hertuginne Kate Middleton, Pippa, bekrefter at hun er gravid. Hun deler nyheten i en spalte hun selv har skrevet. Her fra bryllupet til prins Harry og Meghan Markle. Foto: NTB Scanpix
GRAVID: Søsteren til hertuginne Kate Middleton, Pippa, bekrefter at hun er gravid. Hun deler nyheten i en spalte hun selv har skrevet. Her fra bryllupet til prins Harry og Meghan Markle. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I britisk presse har spekulasjonene gått siden mai. Nå kommer bekreftelsen Storbritannia har ventet på.

Pippa Middleton, hertuginne Kate Middletons søster, er gravid.

Det bekrefter hun i en spalte hun skrev for Waitrose Weekend, en britisk publikasjon, melder flere medier, deriblant amerikanske People.

- Jeg var heldig som etter undersøkelsen i uke 12 ikke led av morgenkvalme. Det betød at jeg kan bære fram barnet som normalt, skriver Middleton blant annet.

I spalten, som handler om trening når man er gravid, skriver Middleton også om trening og graviditet, og om de mange spørsmålene hun hadde.

«I og med at dette er min første graviditet, hadde jeg så mange spørsmål jeg følte forble ubesvarte. Jeg ønsket å få greie på blant annet om jeg kom til å strekke noe hvis jeg servet i tennis, hvorvidt svømmetak er trygt og om jeg kan fortsette med yoga hvis jeg unngikk visse posisjoner?»

Gift i fjor

I fjor giftet Pippa Middleton seg med finansmannen James Matthew. Nå venter paret sitt første barn.

Med en eksklusiv gjesteliste, flerfoldige fotografer og verdens øyne som fulgte med, giftet paret seg i St. Marks-kirken i Englefield, Berks i mai i fjor.

Saken fortsetter nedenfor.

NYGIFT: Pippa Middleton gifter seg med hedgefond-forvalteren James Matthews (41). Her kommer de ut av kirken. Video: AP Vis mer

Barna til prins William og hertuginne Kate var til stede. Prins George hadde ansvaret med å bære ringene fram til alteret. Vesle prinsesse Charlotte (2) hadde rollen rollen som brudepike.

Det var i fjor sommer at Pippa Middleton forlovet seg med kjæresten James Matthews.

Nyheten kom under ett år etter at Middleton brøt med kjæresten Nico Jackson, som hun var sammen med i tre år.

BLE BERØMT: Etter storesøster Kates bryllup i april 2011, var Pippa Middleton på «alles» lepper. Foto: NTB scanpix
BLE BERØMT: Etter storesøster Kates bryllup i april 2011, var Pippa Middleton på «alles» lepper. Foto: NTB scanpix Vis mer

Kjent i 2011

Det var etter søsterens bryllup, nå hertuginne Kate, i 2011 at Pippa Middleton for alvor ble kjent for offentligheten. Eller rettere sagt bakenden hennes.

Iført en tettsittende, elfenbenhvit kjole fra Alexander McQueen som viste fram figuren hennes, ble hun slått opp i flere tabloidaviser rundt om i landet, og fikk en tittel som skulle holde seg for alltid - «Your Royal Hotness».

Hun ble født den 6. september 1983 i Reading og er den mellomste av tre søsken. Hun er halvannet år yngre enn sin berømte søster, hertuginne Cathrine «Kate» Middleton.

LES OGSÅ: Måtte muntre opp lillebror

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer