Trine Lise Olsen:

Nå bekrefter hun forholdet

- Vi er fortsatt veldig forelsket.

PAR I HJERTER: Trine Lise Olsen begynte å date en ny mann i mai. Nå bekrefter hun overfor Se og Hør at hun og «B.T» har blitt kjærester. Foto: Privat
PAR I HJERTER: Trine Lise Olsen begynte å date en ny mann i mai. Nå bekrefter hun overfor Se og Hør at hun og «B.T» har blitt kjærester. Foto: Privat Vis mer
Publisert

I starten av mai kunne komiker Trine Lise Olsen (44) røpe at hun hadde fått en ny flørt i livet sitt, etter et svært vellykket sveip på datingappen Tinder.

- Vi slettet Tinder sammen. Så får vi se, det er jo tidlig, men så langt er det veldig, veldig hyggelig. Vi er sånn tullete forelsket, sånn at jeg blir flau, uttrykket komikeren overfor Se og Hør da.

Siden den gang har 44-åringen til stadighet delt bilder av sin nye flamme på Instagram, uten at hun har bekreftet at de har blitt kjærester. Nå innrømmer imidlertid Olsen at romansen har utviklet seg til et forhold.

View this post on Instagram

Mjau😻

A post shared by Trine Lise Olsen (@trinelisethesapmi) on

- Vi er fortsatt veldig forelsket. Det går veldig bra med oss, og vi er offisielt kjærester, sier Trine Lise Olsen til Se og Hør.

Den populære komikeren vil imidlertid ikke røpe identiteten på mannen som har kapret hjertet hennes. Tidligere har Olsen imidlertid avslørt at hun kaller ham for «B.T».

Lav profil

44-åringen sier videre at kjæresten ønsker å holde en lav profil i rampelyset, noe som er årsaken til at hun ikke går ut med navnet hans, eller ønsker å kommentere kjærestenyheten ytterligere.

- Nå er jeg opptatt med kjærlighet og show. Av og til begge deler, sier Olsen lattermildt til Se og Hør.

Det var som nevnt i starten av mai komikeren delte et svært romantisk bilde av seg selv og en mystisk mann på Instagram. Den gang sa 44-åringen at forholdet enda var i startfasen, og at de enn så lenge bare datet.

View this post on Instagram

Oss🥰

A post shared by Trine Lise Olsen (@trinelisethesapmi) on

Hun var også åpen om at hun hadde truffet den nye flammen på datingappen Tinder - noe Olsen til og med understreket i bildeteksten til innlegget, der hun skrev: «Takk, Tinder».

Paret traff hverandre da coronakrisen sto på som verst i vår, og i mai uttalte komikeren at «B.T» var den eneste hun matchet med som tok avstanden som følge coronaviruset på alvor.

- Jeg slettet de andre og møtte ham. Første date var edru i en park med en meters avstand og hver vår termos, sa hun til Se og Hør.

Vanskelig med kjærlighet

I januar fortalte Trine Lise Olsen åpenhjertig om dating og singelliv i et intervju med KK.

Der sa 44-åringen at det var mange år siden hun sist hadde kjæreste, og innrømmet at hun har hatt en tendens til å miste seg selv i parforhold. Ikke på grunn av mannen, men fordi hun tidligere ikke har visst nok om hvem hun var.

På spørsmål om hun var klar for kjærligheten igjen, svarte Olsen:

HEMMELIGHET: Silje Sandmæl reagerer når Trine Lise Olsen avslører sine dyre vaner. Vis mer

- Jeg tror jeg nærmer meg det punktet. Ikke nødvendigvis fra en mann, men kanskje bare meg selv, eller verden. Kjærlighet var vanskelig for meg som barn, og det er vanskelig nå.

I juni snakket komikeren også åpenhjertig til Se og Hør om at hun ikke ønsker seg barn. Olsens nye utkårede har imidlertid barn fra før, men det ser hun ikke på som et problem, uttalte hun da.

- Jeg er jo åpen for at menn kan ha barn. Det er ikke slik at jeg hater barn bare fordi jeg ikke vil ha egne, sa 44-åringen.

HØY TEMPERATUR: Det blir høy temperatur på Camp Kulinaris-kjøkkenet når Stella og Trine Lise skal være servitører. Vis mer

Olsen fortalte at hun fra tidlig i datingfasen med mannen hun nå har funnet tonen med, var åpen om at hun ikke ønsker egne barn. Slik har det vært på de fleste datene hun har gått på opp gjennom årene.

- Det spørsmålet kommer jo så utrolig raskt opp nå i forhold til da man var yngre. Det er jo noe jeg har måttet si ekstremt tidlig når jeg har datet, fordi det er et så stort spørsmål.

LES OGSÅ: Derfor dukket hun opp på krykker

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer