Nora Mørk:

Nå bekrefter hun forholdet

- Like barn leker best.

Bekrefter forholdet: Etter flere uker med spekulasjoner bekrefter Nora Mørk nå at hun er i et forhold med Martin Ylven. Foto: Instagram / Skjermdump
Bekrefter forholdet: Etter flere uker med spekulasjoner bekrefter Nora Mørk nå at hun er i et forhold med Martin Ylven. Foto: Instagram / Skjermdump Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nora Mørk måtte gjennom en rekke intervjuer da håndballandslaget inviterte til pressetreff i forkant av kampene mot Sverige og Hviterussland. Stjernespilleren uttalte seg i dybden om skadeproblemene hun har opplevd gjennom karrieren, men måtte også svare på enda mer private spørsmål.

Det har lenge versert rykter om at Mørk er sammen med ishockeyspiller, Martin Ylven, og håndballspilleren har langt på vei bekreftet forholdet i sosiale medier.

Overfor Dagbladet sier hun det som det er.

- Ja, jeg har fått meg kjæreste. Det er riktig, sier hun til Dagbladet, som møter henne under pressetreff på Scandic Fornebu mandag.

- Og det går bra?

- Det går veldig bra, fniser Mørk, som kom rødmende fra et intervju med TV2 som hadde lurt på akkurat det samme.

View this post on Instagram

M🧡

A post shared by Nora Mørk (@noramrk_9) on

- Like barn leker best

Ylven har, som Mørk, slitt mye med skader gjennom karrieren. Iskrigeren har hatt en rekke hjernerystelser gjennom årene, og fryktet på et tidspunkt at karrieren var over.

- På papiret så har jeg vel hatt seks-syv hjernerystelser med forskjellig alvorlighetsgrad. De tre siste satte meg ut over lenger tid. I vår håpet jeg først og fremst at jeg skulle få spille på klubblag igjen. Og at jeg skulle få spille hockey igjen i det hele tatt, har han tidligere fortalt til Dagbladet.

Mørk forteller at skadehistorien er en av flere ting de to har til felles.

- Like barn leker best, så vi går godt sammen. Vi forstår oss godt på hverandre, det er ikke så mye mer å si akkurat nå, sier en latterfull Mørk.

Saken fortsetter nedenfor.

Kryptiske bilder

Frem til nå har både Mørk og Ylven holdt en forholdsvis lav profil rundt forholdet. De eneste tegnene de har delt med følgerne sine, er flere bilder sammen i sosiale medier. Tidligere denne måneden gikk ogsåMørk langt i å bekrefte forholdet. Under et bilde av de to i hverandres armer, skrev hun nemlig «M», etterfulgt av en hjerteemoji.

Dette var heller ikke første gang paret delte bilder som antydet at de hadde funnet kjærligheten, men i lang tid har bildene vært langt mer kryptiske.

Mørk har blant annet delt et bilde av seg selv i armkroken til en person med en tatovering som er svært lik den Ylven har på håndleddet. Ylven har på sin side delt flere bilder som viser at han har vært på besøk i Ungarn, der Nora Mørk for tiden bor, og håndballstjernen har selv kommentert på enkelte av bildene.

Ylven la også ut et bilde på sin Instagram-story, der man tydelig ser Nora Mørk. Han hadde også tagget henne, samt at han la ved et hjerte.

LES OGSÅ: Mistet jomfrudommen til manageren sin

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer