Nå bekrefter hun forholdet

- Jeg er lykkeligere enn jeg noen gang har vært.

KJÆRESTER: Kate Bosworth bekrefter endelig at hun og svenske Alexander Skarsgård er kjærester.  Foto: All Over Press
KJÆRESTER: Kate Bosworth bekrefter endelig at hun og svenske Alexander Skarsgård er kjærester. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Allerede i januar i år begynte det å gå rykter om at «Superman Returns»-skjønnhet Kate Bosworth (27) hadde funnet tonen med den svenske «Trueblood»-stjernen Alexander Skarsgård (34), som er sønn av skuespillerveteran Stellan Skarsgård.

Hverken Bosworth, som også er kjent fra filmer som «Blue Crush» og «Win a date with Ted Hamilton», eller Skarsgård har så langt villet kommentere ryktene, til tross for at de har blitt avbildet sammen ved en rekke anledninger, deriblant Coachella-festivalen i California i vår.

Nå ser det imidlertid ut til at paret har bestemt seg for å la offentligheten få vite om forholdet, for i et ferskt intervju med Aftonbladet Klick bekrefter Bosworth at hun er sammen med Skarsgård, og at hun har vært og besøkt ham i Sverige en rekke ganger.

- Jeg er lykkeligere enn jeg noen gang har vært, sier blondinen i intervju med den svenske avisen.

Skuespillerinnen, som for tiden promoterer den nye actionflmen «The Warrior's Way», benyttet også intervjuet med å skryte uhemmet av vårt naboland, som hun besøkte for første gang da hun var sammen med skuespillerstjernen Orlando Bloom.

- Jeg har vært der tre ganger. Første gang var på nyåret for fem år siden. Det var fryktelig kalt og hele landskapet var dekket av snø. For meg var det helt magisk. Jeg var der veldig kort, og vet at folk blir deprimert av det været, men det var virkelig vakkert, og jeg er glad for at jeg fikk se den tide av året. De andre gangene jeg har vært der var i mai, og nylig tilbragte jeg hele august der, sier Bosworth.

Ifølge blondinen reiste hun rundt i Sverige med kjæresten i hele sommer.
 
- Det føles som et sagaland for meg. I sommer reiste jeg rundt hele landet. Jeg bodde i ulike hus på landsbygda og så masse forskjellige aspekter av Sverige, forteller hun.

Bosworth og Skarsgård skal blant annet ha vært på musikkfestivalen Way Out West med hans kompiser Fares Fares, Anders «Moneybrother» Wendin og Joel Kinnaman.

- Jeg syklet langs kysten og kjente meg helt avskjærmet fra alt det som vanligvis forstyrrer meg i livet. Jeg elsker virkelig det landet. Det føles som om jeg passer inn der, sier hun

Skuespillerinnen lo også da hun så at Aftonbladets reporter nesten var like høy som skuespillerkjæresten.

- Oi, du er lang, akkurat som min kjæreste, humret hun, og innrømmet at alt var bra mellom de to.
 
- Alex har det bare bra. Han har begynt å spille inn «True Blood» igjen.

Bosworth innrømmer imidlertid at de to ikke får så mye tid sammen, på grunn av de travle arbeidsdagene.

- Det er det som er problemet, men nå har vi en uke-ti dager sammen. Det er så fantastisk, sier hun.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ:  - Han ga henne et langt, sakte kyss