Nå bekrefter hun forholdet

- Han er en fantastisk person.

NYTT PAR: Ariana Grande og rapperen Big Sean har samarbeidet med musikken. Nå skal de også være et par. Foto: All Over Press
NYTT PAR: Ariana Grande og rapperen Big Sean har samarbeidet med musikken. Nå skal de også være et par. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Siden august har den amerikanske popsangeren Ariana Grande (21) blitt koblet til rapperen Big Sean.

FORELSKET: Kilder hevder Grande er svært forelsket i Big Sean. Selv sier hun at han er en fantastisk person. Foto: All Over Press
FORELSKET: Kilder hevder Grande er svært forelsket i Big Sean. Selv sier hun at han er en fantastisk person. Foto: All Over Press Vis mer

Nå bekrefter den unge stjernen at hun har blitt sammen med 26-åringen. I et intervju med Sunday Telegraph skyter Grande, som mistet bestefaren sin i sommer, av rapperen.

- Han er en av de mest fantastiske menneskene i verden, og det inkluderer bestefaren min og broren min, sier hun ifølge Contactmusic.com.

Ariana og Big Sean holdt hender bak scenen under MTV VMA i august. Det var da ryktene begynte å svirre.- Han er hele verden for meg, en virkelig fantastisk person. Det er sånn det ligger an nå, sier Grande.

Big Sean har flere ganger bidratt på Arianas musikk, og de to står ofte på scenen sammen. Men aller oftest turnerer de hver for seg.

- Hun trives på turné, men hun savner ham mye. Det er vanskelig fordi de er forelsket, så de ønsket jo selvsagt ikke å være fra hverandre. De snakker sammen hver kveld før hun legger seg, og hun dropper gjerne middag ute fordi hun bare vil tilbake til rommet sitt for å snakke med ham, sier en kilde.

Forholdet kommer overraskende for mange. Big Sean brøt nemlig forlovelsen med Glee-stjernen Naya Rivera i april i år.


LES OGSÅ: Holdt bestefarens død hemmelig for broren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer