Lady Gaga forlovet:

Nå bekrefter hun endelig forlovelsen

Superstjernen er forlovet med agenten sin.

FORLOVET: Mandag kunne Lady Gaga endelig bekrefte at hun er forlovet. Foto: NTB Scanpix
FORLOVET: Mandag kunne Lady Gaga endelig bekrefte at hun er forlovet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mandag ble superstjernen Lady Gaga (32) hedret på scenen under det årlige arrangementet til magasinet Elle, «Kvinner i Hollywood» i Los Angeles.

Da den verdenskjente 32-åringen holdt takketalen sin, avslørte hun det mange har spekulert i det siste året - nemlig at hun er forlovet.

- Takk til alle de kjære i livet mitt. Bobby, alle på bord nummer fem. Min forlovede, Christian. Alle menneskene i livet mitt som tar vare på meg hver eneste dag, sa hun, ifølge Us Magazine.

Stjernens forlovede er Christian Carino (49), som er hennes agent og en anerkjent mann i underholdningsbransjen.

49-åringen jobber for det anerkjente agentbyrået CAA i Los Angeles, og i tillegg til sin kjære representerer han også Hollywood-stjerner som Jennifer Lopez, Neil Patrick Harris, Jared Leto, Johnny Depp, og Margot Robbie.

SKAL GIFTE SEG: Lady Gaga og manageren Christian Carino er forlovet. Her avbildet under prisutdelingen mandag. Foto: NTB Scanpix
SKAL GIFTE SEG: Lady Gaga og manageren Christian Carino er forlovet. Her avbildet under prisutdelingen mandag. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Forlovelsesrykter

Helt siden november i fjor er det blitt spekulert i om sangstjernen og agenten er forlovet. Det var en kilde som avslørte den gledelige nyheten til Us Magazine.

Til tross for at Lady Gaga omsider har bekreftet forlovelsen, har hun enda ikke avslørt når og hvor forlovelsen fant sted. Tidligere har det gått rykter om at Christian gikk ned på kne i all hemmelighet i fjor sommer.

Saken fortsetter under.

49-åringen skal ha spurt sangerens far om tillatelse før han gikk ned på kne - da dette er tradisjon i hennes familie.

Fant kjærligheten igjen

I juli 2016 kom nyheten om at Lady Gaga og Taylor Kinney (37) hadde brutt forlovelsen og gått fra hverandre, etter fem år som kjærester.

- Vi har alltid sett på hverandre som sjelevenner. Akkurat som andre par har vi hatt våre opp- og nedturer og nå tar vi en pause, skrev artisten på Instagram etter at bruddet ble kjent.

Videre ba hun fansen være snille med dem begge i den vanskelige tiden.

- Vi er begge kunstnere, og håper at vi skal klare å takle lange avstander og tettpakkete timeplaner. Vær snille og hei på oss. Vi elsker hverandre veldig mye.

BRØT FORLOVELSEN: I 2016 gikk Lady Gaga og Taylor Kinney fra hverandre etter fem år sammen. Foto: NTB Scanpix
BRØT FORLOVELSEN: I 2016 gikk Lady Gaga og Taylor Kinney fra hverandre etter fem år sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

32-åringen uttrykte etter bruddet at det opplevdes svært tungt, før hun et drøyt år senere hyllet agenten sin for å ha hjulpet henne gjennom den tøffe tiden. Det gjorde hun under en konsert i New York i september i fjor.

- Da jeg gikk backstage sto Christian ved trappen for å sørge for at jeg hadde det bra, fortalte hun, ifølge Contact Music.

Under konserten fortalte Lady Gaga videre at hun «er forelsket», og avslørte samtidig at hun føler seg svært trygg i Christians selskap.

- Det beste med å være forelsket er at du har en person som kan støtte deg til i tunge tider, fortalte hun fra scenen.

LES OGSÅ: - Ekteskapet henger i en tynn tråd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer