Kendall Jenner og Ben Simmons:

Nå bekrefter hun endelig forholdet

Supermodellen leier helikopter for å heie på kjæresten.

<strong>DATE:</strong> Torsdag tilbragte Kendall og Ben kvelden sammen i New York. Foto: NTB Scanpix
DATE: Torsdag tilbragte Kendall og Ben kvelden sammen i New York. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Kendall Jenner (23) kan trygt sies å være den i Kardashian-Jenner-klanen som verner mest om privatlivet sitt.

I motsetning til sine berømte søstre, holder modellen kortene tett til brystet hva gjelder kjærlighetslivet sitt, men likevel dukker spekulasjoner om diverse romanser opp både titt og ofte i kjendispressen verden over.

I fjor sommer skrev flere medier at supermodellen hadde funnet lykken med basketstjernen Ben Simmons (22), etter at forholdet til NBA-spilleren Blake Griffin (29) tok slutt.

Flere stevnemøter

Paret har ved flere anledninger blitt observert sammen det siste året. Senest forrige torsdag ble duoen avbildet i New York, og søndag var supermodellen på plass da Bens lag, Philadelphia 76ers, spilte kamp mot Los Angeles Lakers.

I New York skal duoen ha spist middag på restauranten Cipriani, og ifølge TMZ skal de ha sittet tett omslynget hele kvelden.

<strong>KVALITETSTID:</strong> Kendall og Ben tilbringer mye tid sammen om dagen. Her avbildet i New York forrige uke. Foto: NTB Scanpix
KVALITETSTID: Kendall og Ben tilbringer mye tid sammen om dagen. Her avbildet i New York forrige uke. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Både Kendall og Ben har vært svært private når det kommer til å kommentere forholdet, men i august i fjor ga sistnevnte en kommentar til The Daily Telegraph som flere tolket som en bekreftelse på at de er et par.

På spørsmål om hvordan det gikk med han og Kendall om dagen, svarte han nemlig at «det går kjempebra».

<strong>FORELSKET:</strong> Kendall og Ben skal ha sittet tett omslynget på restauranten. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: Kendall og Ben skal ha sittet tett omslynget på restauranten. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Bekrefter forholdet

Ifølge Harper's Bazaar har også Kendall nå bekreftet forholdet. Det gjorde hun under et nylig besøk på «The Ellen Show», der Ellen DeGeneres (61) spurte henne rett ut hvor lenge de hadde datet.

- En liten stund nå, svarte hun kort, uten å utdype ytterligere.

Den siste tiden har Kendall og Ben tilbragt mye tid sammen, og ifølge Daily Mail har den flotte 23-åringen ved flere anledninger booket et helikopter for å se Ben spille. Forrige uke tok hun turen til Philadelphia både fredag og søndag, og satt på første rad under kampene.

<strong>STØTTER KJÆRESTEN:</strong> Kendall var i Philadelphia og så Ben spille kamp to dager forrige uke. Foto: NTB Scanpix
STØTTER KJÆRESTEN: Kendall var i Philadelphia og så Ben spille kamp to dager forrige uke. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Påvirket spillet

Modellens tilstedeværelse under søndagens kamp mot Los Angeles Lakers har i ettertid ført til en rekke innlegg i sosiale medier som omhandler Bens' spill, og Cosmopolitan har bitt seg merke i de artige innleggene.

På motstanderlaget var nemlig basketstjernen LeBron James (34), og Kendall ble på et tidspunkt avbildet i bakgrunnen av et bilde av LeBron under kampen, der hun tilsynelatende sender et kjærlig blikk i 34-åringens retning.

På Twitter har flere brukere i senere tid tolket det faktum at Ben prøvde seg på flere trepoengere i løpet av kampen - noe han sjelden gjør, ifølge nettstedet - som et forsøk på å imponere kjæresten.

At han ikke traff på noen av skuddene gjorde nok ikke saken noe bedre, og nå florerer det av videoer av Bens mislykkede skudd i sosiale medier.

Kendall Jenner og Gigi Hadid gikk på catwalken for Victoria Secret, og ble filmet på gaten på vei til etterfesten av pressen. Også klipp fra catwalken der man ser modellene. Vis mer

LES OGSÅ: Derfor kom hun alene på ektemannens premiere

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer