EKTEPAR: Nå bekrefter Zoe Saldana at paret giftet seg i en hemmelig seremoni i London i sommer. De har vært kjærester siden mai i år. Foto: GoldenEye /London Entertainment/
EKTEPAR: Nå bekrefter Zoe Saldana at paret giftet seg i en hemmelig seremoni i London i sommer. De har vært kjærester siden mai i år. Foto: GoldenEye /London Entertainment/Vis mer

Nå bekrefter hun bryllupet

Zoe Saldana giftet seg i hemmelig seremoni i London.

SEOGHØR.NO: I sommer giftet den amerikanske skuespilleren Zoe Saldana (35) seg i en hemmelig seremoni med kjæresten Marco Perego (34) i London.

Det bekreftet hun under et intervju med talkshowkongen Jimmy Kimmel, på «Jimmy Kimmel Live», denne uken:

- Gratulerer, du har giftet deg siden sist!, sa Kimmel.

PÅ DATE: Zoe Saldana og Marco Prego dro på Beyoncé-konsert i Staples Center i Brooklyn tirsdag denne uken. Foto: All Access Photo / Splash News/ All Over Press
PÅ DATE: Zoe Saldana og Marco Prego dro på Beyoncé-konsert i Staples Center i Brooklyn tirsdag denne uken. Foto: All Access Photo / Splash News/ All Over Press Vis mer

- Ja, det stemmer. Jeg giftet meg i London i sommer. Og gratulerer til deg og! Du er jo også blitt gift siden sist, svarte Saldana, og henviste til bryllupet mellom Kimmel og Molly McNearney (35) som fant sted omtrent samtidig med Saldanas bryllup.

Den hotte «Avatar»-stjernen møtte den italienske kjekkasen tidligere i år, og det tok ikke lang tid før de to fant ut at de var ment for hverandre.

Ifølge E!News er Marco kunstner, men har en tidligere karriere som fotballspiller - som falt i grus da han pådro seg en skade i benet.

Selv om italieneren nå gjør suksess over dammen - både på jobb og i privatlivet - har han tidligere uttalt at han ikke har glemt hvor han kommer fra:

- Jeg er den samme som før. Jeg er den samme gutten. Jeg elsker å ta livet med ro, observere folk og å føle meg som en pirat. 

Og flaks for Saldana at ektemannen elsker å føle seg som en pirat - for 35-åringen har tidligere avslørt at hun faller for en alternativ badboy:

- Han må være en skikkelig badass! En pirat! En priat som kan gråte.. Oh, my God!

Zoe Saldana var tidligere kjæreste med Hollywood-kjekkasen Bradley Cooper (38).

LES OGSÅ: Bradley Coopers mor krevde at han gjorde det slutt med Saldana