FORHOLDET ER OVER: - Jeg kan bekrefte at Holly og Jack ikke er sammen lenger. Det var en felles og vennskapelig avgjørelse, sier Holly Madisons talsperson i en uttalelse. Foto: All Over Press
FORHOLDET ER OVER: - Jeg kan bekrefte at Holly og Jack ikke er sammen lenger. Det var en felles og vennskapelig avgjørelse, sier Holly Madisons talsperson i en uttalelse. Foto: All Over Press Vis mer

Nå bekrefter hun bruddet

- Det var en felles og vennskapelig avgjørelse, sier Holly Madisons talsperson.

Publisert
SEHER.NO: Realitystjernen Holly Madisons og musiker Jack Barakats kjærlighetshistorie på Twitter er definitivt over. Nå har paret, som møttes nettopp på Twitter, nemlig gjort det slutt, skriver E!.
 
- Jeg kan bekrefte at Holly og Jack ikke er sammen lenger. Det var en felles og vennskapelig avgjørelse, sier Holly Madisons talsperson til nettstedet E!.

Madison og Barakat, som spiller gitar i Baltimore-bandet «All Time Low» forsøkte å holde deres ti måneders lange forhold så hemmelig som mulig før de til slutt gikk offentlig ut med nyheten da hun fylte år i desember.

Bruddet la derimot ingen demper på Madison i helgen. Ifølge People var hun nemlig i meget godt slag da hun arrangerte en fest sammen med Brody Jenner ved Chateau nightclub i Las Vegas.

32-åringen er blant annet kjent som Playboy-kongen Hugh Hefners (84) kjæreste i TV-serien «Playboyjentene».

Nå har den vakre nakenmodellen sin egen TV-serie, realityshowet «Holly's World», om livet hennes på kasinoet Planet Hollywood i Las Vegas.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Husker du hvem som falt for denne rumpa?   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer