Nå bekrefter hun bruddet

«Twilight»-stjernen har gjort det slutt med milliardærarvingen.

SLUTT: Forholdet mellom «Twilight»-stjernen Nikki Reed og shipping/milliardær-arving Paris Latsis har nå tatt slutt. Her er de to sammen på LAX flyplass i august i fjor.  Foto: STELLA PICTURES
SLUTT: Forholdet mellom «Twilight»-stjernen Nikki Reed og shipping/milliardær-arving Paris Latsis har nå tatt slutt. Her er de to sammen på LAX flyplass i august i fjor. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
SEHER.NO:  Amerikanske Nikki Reed (22) har blitt superstjerne takket være rollen som vampyren Rosalie Hale i «Twilight»-filmene.

Men selv om skuespillerinnen har blitt svært populær og har mange mannlige fans, har hun hele tiden holdt seg trofast mot kjæresten, milliardærarving Paris Latsis (30), som tidligere har vært sammen med hotellarving Paris Hilton (29).

Den siste måneden har det imidlertid versert en rekke spekulasjoner om at det har blitt slutt mellom de to, særlig etter at ferske bilder av Latsis og en ukjent blondine har florert i pressen.

Og ifølge 3news.co.nz  har Reed, som ble sammen med Latsis i 2009, nå bekrefet bruddet.

Årsaken til at de to har gått hvert til sitt skal være ukjent, men overfor E!Online avslører Reed at hun ikke har noen planer om å få seg ny kjæreste med det første. 

- Jeg skal ikke være sammen med noen på lenge. Det er på tide at jeg fokuserer på meg. De siste fire månedene har folk spurt og gravd om hva som skjer i kjærlighetslivet mitt. Dere er de eneste jeg har fortalt det [bruddet] til, sa hun nylig.

Fremover har 22-åring kun planer om å fokusere på karrieren og promoteringen av den nye «Twilight»-filmen, «Eclipse», som har premiere i juni.

Og skuespillerinnen har fått mye støtte fra familien under den hektiske tiden. Blant annet har hennes storebror, Nathan, sluttet i jobben sin for å assistere henne under promo-tiden.

- Han sluttet i jobben sin og kom tilbake til LA to dager senere. Han skal reise på turneen med meg. Han er fantastisk, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Her viser de sin kjærlighet