Kim Kardashian blir mor for fjerde gang:

Nå bekrefter hun babynyheten

Realitystjernen og ektemannen blir firebarnsforeldre.

BEKREFTER NYHETEN: Kim Kardashian og Kanye West blir snart foreldre igjen. Foto: NTB Scanpix
BEKREFTER NYHETEN: Kim Kardashian og Kanye West blir snart foreldre igjen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I begynnelsen av januar skrev en rekke amerikanske medier, deriblant People, at realitystjernen Kim Kardashian (38) og ektemannen Kanye West (41) venter sitt fjerde barn via surrogatmor.

Kilder som står paret nær bekreftet nyheten til nettstedet, men paret selv har ikke kommentert ryktene - før nå.

Det var da Kim og søstrene Kourtney (39) og Khloé (34) nylig gjestet talkshowet «Watch What Happens Live», at 38-åringen kunne fortelle til Andy Cohen (50) at hun og ektemannen utvider familien, og at de denne gangen venter en liten gutt.

Ifølge Mirror avslørte hun samtidig at babyen vil «komme snart».

- Vel, nyheten er ute. Jeg ble full på julefesten vår, og jeg fortalte det til noen folk. Jeg kan ikke huske hvem jeg sa det til, for jeg blir aldri full, sa Kim i programmet.

Fra før av har stjerneparet Saint (3) og North (5), samt Chicago (1). Sistnevnte fikk de også fikk ved hjelp av surrogati.

Trebarnsmor

Det var på denne tiden i fjor at realitystjernen ble mor for tredje gang. Da delte paret nyheten selv på internett.

- Vi er utrolig takknemlige overfor surrogatmoren som gjorde at våre drømmer ble oppfylt med livets største gave. Vi vil også takke våre fantastiske leger og sykepleiere for å ha tatt hånd om oss. North og Saint er veldig fornøyd med å kunne ønske lillesøster velkommen, skrev Kim på sin nettsde den gang.

Også den gang verserte ryktene lenge før paret kommenterte saken selv.

Den gang strevde stjernen med å bli gravid. Legene skal også ha frarådet henne å prøve, og derfor ble surrogati en naturlig løsning for paret.

OOPS: Da Kim Kardashian gjestet Paris under moteuken i byen høsten 2014, klarte hun tilsynelatende å glemme datteren North inne på hotellet da hun skulle ut på vift. Les hele saken her: https://www.seher.no/kjendis/glemte-du-datteren-din-kim/64188999 Vis mer

Ny surrogatmor

Kim og Kanye, som betalte i dyre dommer for det forrige svangerskapet, skal ha vært svært fornøyd med prosessen og knyttet nære bånd til kvinnen som bar frem datteren Chicago.

Ifølge People har de likevel valgt å benytte en annen surrogatormor for å bære frem sitt fjerde barn.

Surrogatbyttet skal ikke ha vært et opprinnelig ønske fra ekteparet, men skyldes medisinske grunner.

- De hadde håpet å kunne benytte seg av samme gestasjonelle surrogatormor (der kvinnen er genetisk ubeslektet med barnet), men forsøket lyktes ikke. Paret har derfor funnet en annen, som nå er gravid, har en kilde fortalt til ukebladet.

Ifølge Mirror er den nye surrogatmoren godt kjent med Kim og Kanye, og stjerneparet skal sørge for at hun har alt hun trenger. Nettstedet skriver også at Kim er med på alle legebesøk for å se til at alt står bra til med babyen.

LES OGSÅ: Slik ser han ikke ut lenger