Nå bekrefter han tvillingryktene

- Ja, vi skal ha tvillinger, sier Nick Cannon.

BEKREFTER RYKTENE: Nick Cannon bekrefter nå det alle tror. Foto: All Over Press
BEKREFTER RYKTENE: Nick Cannon bekrefter nå det alle tror. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: I slutten av forrige måned kom Mariah Carey (41) med en oppsiktsvekkende kommentar angående hennes kommende fødsel. Hun brukte ordet de om sitt kommende barn, og tvillingryktene begynte å florere.

- Jeg håper bare at de ikke ender opp med å hate julen, sa hun under et radiointervju.

Nå viser det seg at tvillingryktene kan være sanne. Det er Careys ektemann, Nick Cannon (29), som letter på sløret rundt konas uttalelser.

- Det er et sårt tema, fordi man ønsker aldri å snakke for fort, eller å si ting for tidlig. Men kona mi sa en gang, eller, hun refererte til magen hennes med ordet de. Men det var kanskje ikke helt feil av henne å si. Det er alt jeg kommer til å fortelle nå, sier han til E! Online.

Men kort tid etter bekrefter han det hele.

- Ja, vi skal ha tvillinger, sier han ifølge People.com.

Mariah har selv nektet å kommentere ryktene, og holdt munnen lukket da hun fikk et oppfølgningsspørsmål rundt hennes opprinnelige kommentar.

Cannon omtalte ryktene også under et besøk hos Access Hollywood på fredag.

- Vi hørte om alle disse tvillingryktene etter Mariahs radioopptreden. Men vi ønsker selv å bli overrasket over barnets kjønn. Vi har selv blitt fortalt at det kommer til å bli en av de største overraskelsene i livet når man finner ut kjønnet, så vi prøver å vente. Men man vet aldri.

Tvillingene blir både Carey og Cannons første barn.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Nekter å si noe om tvillingryktene