Justin Bieber og Hailey Baldwin:

Nå bekrefter han giftermålet

Onkelen til Hailey Baldwin bekrefter nå at superparet har giftet seg.

GIFT: Onkelen til Hailey Baldwin, Alec Baldwin, har bekreftet at Justin Bieber har giftet seg med niesen hans. Foto: NTB Scanpix
GIFT: Onkelen til Hailey Baldwin, Alec Baldwin, har bekreftet at Justin Bieber har giftet seg med niesen hans. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Etter at den populære «Sorry»-sangeren Justin Bieber (24) og modellen Hailey Baldwin (21) bekreftet at de hadde forlovet seg i midten av juni, startet spekulasjonene om når bryllupet vil finne sted.

Selv om flere kilder allerede har hevdet at de to turtelduene har gitt hverandre sitt «ja» i all hemmelighet, har Hailey selv gått ut og avkreftet ryktene.

Nå har imidlertid Hailey sin onkel, den verdenskjente skuespilleren og regissøren Alec Baldwin (60), bekreftet overfor Access, gjengitt av Sky News, at ryktene om giftermål faktisk stemmer.

- Skjønner ikke greia

Det er på et spørsmål om han har noen råd til sin niese Hailey i forkant av bryllupet, og hvordan han tror at bryllupet vil bli, at den populære skuespilleren røper seg.

- Vel, de dro av gårde å giftet seg. Jeg skjønner ikke hva greia er, uttalte Alec.

Saken fortsetter nedenfor.

TANTE OG ONKEL: Alec Baldwin er broren til Hailey Baldwin sin far Stephen Baldwin. I 2012 giftet Alec seg med skjønnheten Hilaria Baldwin. Sammen har de fire barn. Her er ekteparet avbildet under Emmy-utdelingen tidligere denne uken. Foto: NTB Scanpix
TANTE OG ONKEL: Alec Baldwin er broren til Hailey Baldwin sin far Stephen Baldwin. I 2012 giftet Alec seg med skjønnheten Hilaria Baldwin. Sammen har de fire barn. Her er ekteparet avbildet under Emmy-utdelingen tidligere denne uken. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Selv om Alec og Hailey tilsynelatende har et tett bånd, har onkelen til den kjente modellen kun møtt Justin Bieber en gang.

- Vi tekster med Hailey innimellom, men vi har bare møtt Justin en gang, la han til.

Ifølge Sky News og Fox News, som også har omtalt saken, har verken Justin eller Hailey foreløpig kommentert onkel Alec sine nylige uttalelser.

Giftet seg i hemmelighet

Det var etter at Justin og Hailey ble observert utenfor rettslokalene i New York mens de snakket med en dommer, ryktene om at paret allerede hadde blitt gift startet.

Flere amerikanske medier, deriblant People fikk den gang bekreftet via lukkede kilder at paret giftet seg i rettslokalene.

- De gjorde det uten å høre på noen, uttalte kilden og la til at paret giftet seg i rettslokalene, men at de senere skal ha en stor feiring med familie og venner.

Saken fortsetter nedenfor.

FORLOVET: Justin Bieber og modell Hailey Baldwin er forlovet, opplyser flere kilder. Men hvem er egentlig Baldwin? Dagbladet forklarer. Video: CNN Vis mer

- De skal ha en stor fest foran Gud og alle de elsker, sa kilden videre.

Kort tid senere avkreftet imidlertid Hailey at det hele bare var oppspinn.

- Jeg forstår hvor spekulasjonene kommer fra, men jeg er ikke gift ennå, skrev hun på Twitter.

Romantisk tur

Nå skal imidlertid duoen ha blitt avbildet i London, rett etter Alec Baldwin sine uttalelser. Flere hevder dermed nå at det er nettopp London turtelduene har reist til for å bli smidd i hymens lenker.

Saken fortsetter under bildene:

KOS: Justin Bieber er ikke redd for å vise sin kjærlighet til Hailey Baldwin. Her holder han om sin forlovede i London mens de blir observert av fotografene. Foto: NTB Scanpix
KOS: Justin Bieber er ikke redd for å vise sin kjærlighet til Hailey Baldwin. Her holder han om sin forlovede i London mens de blir observert av fotografene. Foto: NTB Scanpix Vis mer
TURISTER: Det så tilsynelatende ut til at Justin Bieber og Hailey Baldwin storkoste seg i London som turister. Foto: NTB Scanpix
TURISTER: Det så tilsynelatende ut til at Justin Bieber og Hailey Baldwin storkoste seg i London som turister. Foto: NTB Scanpix Vis mer
MYE Å SE: Hailey Baldwin og Justin Bieber skuer utover utsikten fra en av Londons største severdigheter, London Eye. Foto: NTB Scanpix
MYE Å SE: Hailey Baldwin og Justin Bieber skuer utover utsikten fra en av Londons største severdigheter, London Eye. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge Sky News skal duoen ha blitt observert rundt Londons store severdigheter som Buckingham Palace, Themsen og London Eye.

Turbulent forhold

Forlovelsen mellom Justin og Hailey kom som et sjokk for mange tidligere i sommer, da flere trodde forholdet var over for godt.

I 2016 hadde duoen et kortvarig forhold, etter at et årelangt vannskap hadde utviklet seg til noe mer. Etter bare noen måneder tok forholdet imidlertid slutt, og modellen uttalte kort tid etter bruddet at det var komplisert å være sammen med en verdensberømt stjerne.

Bieber på sin side la ikke skjul på at han hadde sterke følelser Baldwin, og i et intervju med bladet GQ i februar 2016 sa han at han var redd for å såre henne.

Saken fortsetter under:

Justin Bieber på Norgesbesøk. Tar over Senkveld-showet han selv er gjest i. Vis mer

- Jeg ønsker ikke å sette noen i en posisjon der en jente føler at jeg er kun hennes, for så å bli såret. Akkurat nå ønsker jeg ikke å bli holdt tilbake av noe. Jeg har allerede så mye å drive med og veldig mye ansvar, sa han og fortsatte:

- Hva om Hailey er den personen jeg skal gifte meg med? Å haste inn i noe vil bare ødelegge henne, og da kommer det for alltid til å være ødelagt. Det er vanskelig å fikse noe som er ødelagt. Det er så vanskelig … Jeg vil bare ikke såre henne, sa han, ifølge Contact Music.

Pipa fikk imidlertid en annen lyd i sommer da de begge avslørte forlovelse.

«Hadde tenkt til å vente med å si noe, men nyhetene sprer seg fort. Så her er saken: Hailey, jeg er såååå forelsket i alt ved deg! Så forpliktet til å tilbringe livet mitt til å bli kjent med hver eneste del av å elske deg», skrev Justin på Instagram.

LES OGSÅ: Bekrefter han forholdet med dette bildet?