GIFTER SEG: Blake Fielder-Civil bekrefter at han skal gifte seg med Amy Winehouse. Foto: All Over Press
GIFTER SEG: Blake Fielder-Civil bekrefter at han skal gifte seg med Amy Winehouse. Foto: All Over PressVis mer

Nå bekrefter han giftermålet

- Denne gangen skal vi gjøre det på den rette måten...

SEHER.NO: Tidligere denne måneden gikk Blake Fielder-Civils (31) mor, Georgette, ut og hevdet sønnen skulle gifte seg på nytt med ekskona og skandalesangeren Amy Winehouse (26). Det kun fem måneder etter at paret skilte seg.

- De snakker sammen flere timer via web-kamera hver dag. Så fort Blake blir ferdig med sitt opphold på avvenningsklinikken, kommer han til å dra rett til Amy i London. Der vil de nok låse dørene og ignorere alle telefoner. Men jeg vet det ikke vil ta lang tid før jeg får beskjed om at vil reise av sted for å gifte seg, sa hun ifølge Sunday Mirror.

Nå avslører Blake selv at han og Amy har gifteplanene klare.

- Vi er sammen igjen, og vi er forlovet. Amy og jeg har snakket om å gifte oss igjen, og starte en familie. Vi ønsker definitivt å ha barn, sa han til The Sun.

Blakes kunngjøring kommer sannsynligvis til å sette en støkk i hans eks-svigerfar Mitch Winehouse, som flere ganger har lagt skylden på Blake, for Amys problemer.

- Denne gangen skal vi gjøre ting riktig og forhåpentligvis vil nettopp det hjelpe familiene våre med å akseptere giftermålet.

Fielder-Civil forteller at de aldri sluttet å elske hverandre, og at de skilte seg rett og slett fordi det var det familiene deres ville. Nå hevder han stolt at han ikke er avhengig av rus.

- Vi er rusfrie og klarer å ta ansvar. Det å avvenne seg fra heroin var et helvete. Jeg har vært gjennom et år med intensiv rehabilitering. Men nå er jeg hundre prosent ren og slik har jeg planer om å fortsette. Jeg kommer ikke til å skuffe noen.

- Amy sa til meg: "Du inspirerer meg". Hun er stolt av meg for at jeg ikke er avhengig lenger, og er fast bestemt på å gjøre det samme selv.

Paret giftet seg første gang i mai 2007. Ingen dato for bryllup nummer to er ennå bestemt.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Ja, de skal gifte seg