Shawn Mendes:

Nå bekrefter han forholdet

Shawn Mendes røper at han har fått seg kjæreste.

KJÆRESTER: Shawn Mendes bekrefter endelig at han er i et forhold. Til tross for at han ikke sier hvem kjæresten er, er det liten tvil om at det er kollegaen Camila Cabello som har kapret den unge sangstjernens hjerte. Foto: NTB Scanpix
KJÆRESTER: Shawn Mendes bekrefter endelig at han er i et forhold. Til tross for at han ikke sier hvem kjæresten er, er det liten tvil om at det er kollegaen Camila Cabello som har kapret den unge sangstjernens hjerte. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Etter flere måneder med romanserykter og hete omfavnelser i offentligheten, ser det nå ut til at forholdet mellom sangstjernene Shawn Mendes (21) og Camila Cabello (22) endelig er bekreftet.

Det er førstnevnte som ifølge Elle nå omsider bekrefter at han har fått seg kjæreste. Det gjør han i en video delt på Twitter, der han svarer på spørsmål fra fansen.

- Du har sagt at du aldri har vært forelsket. Har det endret seg nylig? spør en fan den unge sangfuglen.

Svaret fra Shawn Mendes lyder:

- Helt ærlig, jeg vil virkelig snakke med dere om det her, men det er ikke bare meg i forholdet. Det er en annen person involvert, og jeg kan ikke si hva jeg føler. Det er ikke bare jeg som bestemmer, skjønner du?

Het fremførelse

Mendes bekrefter imidlertid ikke at det er Camila Cabello han har funnet lykken med, men likevel er det liten tvil om at det er hun som er hans utvalgte. Den siste tiden har det nemlig dukket opp flere bilder av de to i het omfavnelse, og da de nylig opptrådte under VMAs, satte de nærmest fyr på scenen da de fremførte låten «Senõrita» sammen.

SENSUELT: Fremførelsen av låten gikk hett for seg for de to turtelduene. Foto: NTB Scanpix
SENSUELT: Fremførelsen av låten gikk hett for seg for de to turtelduene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Fremførelsen var nemlig av den hete sorten, der Mendes sto med gitaren sin mens Cabelo danset sensuelt rundt ham. På slutten av sangen sto de to ansikt til ansikt.

INTIMT: Mange håpet kanskje på et kyss fra duoen på slutten av sangen, da de sto ansikt til ansikt. De droppet imidlertid kysset, men smilte lurt før de gikk inn i en klem. Foto: NTB Scanpix
INTIMT: Mange håpet kanskje på et kyss fra duoen på slutten av sangen, da de sto ansikt til ansikt. De droppet imidlertid kysset, men smilte lurt før de gikk inn i en klem. Foto: NTB Scanpix Vis mer

De mange romantiske observasjonene av de to har også bidratt til at mange har tolket forholdet som bekreftet den siste tiden, og senest forrige måned ble duoen observert kyssende på en cafe i San Francisco i California.

Før dette ble de avbildet kyssende da de var på ferie sammen i Miami.

GOD STEMNING: Turtelduene koste seg sammen i Miam i slutten av juli. Foto: NTB Scanpix
GOD STEMNING: Turtelduene koste seg sammen i Miam i slutten av juli. Foto: NTB Scanpix Vis mer
KYSS: Duoen la ikke skjul på at de hadde følelser for hverandre under ferien. Foto: NTB Scanpix
KYSS: Duoen la ikke skjul på at de hadde følelser for hverandre under ferien. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg ble forelsket

Cabello har foreløpig ikke bekreftet at hun er i et forhold med Mendes, men hun har tidligere uttalt seg om musikerkollegaen i intervjuer. I juni snakket hun åpent om relasjonen til Shawn Mendes til Clash Magazine.

- Jeg har aldri hatt mange venner. Jeg har alltid bare hatt noen få mennesker i livet mitt som jeg stoler på. Jeg føler det er så sjelden at man møter noen i bransjen som er av god kvalitet, og jeg føler Shawn er den personen for meg, fortalte hun da.

I august uttalte 22-åringen til bladet Variety at hun er forelsket.

- Å bli forelsket er som en uendelig mengde med nivåer, lag og vinkler. Jeg ble forelsket og bare åpnet opp, alt ble skrevet i øyeblikket, sa hun.

LES OGSÅ: Tok med sannheten om sykdommen i graven

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer