Nå bekrefter de separasjon

Michael Douglas og Catherine Zeta-Jones lever hver for seg.

SEOGHØR.NO: Forholdet mellom superstjernene Michael Douglas (68) og Catherine Zeta-Jones (43) er over. Tirsdag klistret bladet People nyheten over hele sin forside, og onsdag kveld bekreftet skuespillerne bruddet gjennom en felles uttalelse. 

- Catherine og Michael tar nå litt tid hver for seg for å evaluere og jobbe med ekteskapet. De vil ikke kommentere dette ytterligere, sier en representant til Daily Mail. 

Avisen skriver at superstjernene med denne uttalelsen bekrefter at de tar en pause, som i Hollywood som regel betyr at ekteskapet nærmer seg slutten.  

Samme dag ble «Basic Instinct»-stjernen fotografert alene i den franske byen Nice. Avisen skriver at Douglas så litt trist ut da han ankom restauranten La Petite Maison, men tok seg tid til å hilse på franske fans.

Douglas og Zeta-Jones har ikke latt seg fotografere sammen siden i april på Chaplin Award Gala, og paret skal ha bestemt seg for å bo hver for seg etter filmfestivalen i Cannes i mai.  Gjennom hele sommeren har ryktene om et brudd gått. 

«Den siste tiden har de også feriert hver for seg sammen med barna. Han har kost seg på en yacht utenfor Sardinia, mens Zeta-Jones har holdt seg hjemme i New York», skriver bladet People.  

Ifølge kilder skal det ikke være snakk om en skilsmisse eller separasjon ennå. 

Det tidligere paret har barna Dylan (13) og Carys (10) sammen. 

- De ønsker det som er best for barna, uansett hva som skjer, forteller en kilde til bladet. 

1. august skrev National Enquirer at Zeta-Jones slåss for å redde ekteskapet, men at det var uaktuelt for Douglas sin del. 

- Catherine slåss for å redde ekteskapet, men han har fått nok. Han har gått gjennom så mye de siste årene, og kjenner at livet er for kort til å gå gjennom all elendigheten - hennes ville raseriutbrudd, humørsvingningene, sinnet, smugdrikkingen og den krevende atferden, sa en kilde til avisen. 

Forholdet har vært gjennom en rekke prøvelser. I 2010 ble Douglas' sønn, Cameron, dømt til fem års fengsel for bruk og salg av narkotika. Kun måneder senere ble Michael rammet av kreft i strupen. I etterkant har Zeta-Jones vært til behandling for sin bipolare lidelse.

Zeta-Jones og Douglas giftet seg i 2000. 

LES OGSÅ: Slåss for å redde ekteskapet