Nå bekrefter de forlovelsen

Halle Berry og Olivier Martinez gifter seg.

FORLOVET: Halle Berry er lykkeligere enn noen gang, og har sagt ja til å gifte seg med kjæresten Olivier Martinez.  Foto: Stella Pictures
FORLOVET: Halle Berry er lykkeligere enn noen gang, og har sagt ja til å gifte seg med kjæresten Olivier Martinez. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Alle gode ting er tre for skuespillerinne Halle Berry (45), som har sagt ja til å gifte seg med kjæresten Olivier Martinez (46).

Tidligere denne måneden svirret ryktene om en mulig forlovelse mellom kjendisparet, da Halle ble fotografert med en stor diamant på fingeren. Kilder nær paret har nå bekreftet forlovelsen til kjendismagasinet Us Magazine.

I følge bladet fridde Martinez nettopp med en håndlaget diamantring fra det fasjonable juvelmerke Gurhan, i jule- og nyttårsferien.
 
Berry har vært gift to ganger tidligere, første gang i 1993 med daværende basketballspiller David Justice (45), og sist gang med artisten Eric Benet (45), som hun giftet seg med i 2001 og tok ut skilsmisse fra i 2003.

Olivier Martinez har heller ikke ligget på latsiden når det kommer til kjærligheten, og var i en årrekke sammen med sangerinne Kylie Minouge (43). Han datet også den søte modellen Rosie Huntington-Whitely (24) en kort periode i 2010.

Fra forholdet med modellkjekkasen Gabriel Aubry (36) har Berry datteren Nahla Ariela (snart 4).

Det kommende brudeparet ble kjent med hverandre da de jobbet sammen med filmen Dark Tide, og ble offisielt et par høsten 2010. Berry har lenge påstått at hun aldri skulle gifte seg igjen, men etter at hun møtte Olivier skal dette tydeligvis ha forandret seg:

- Hun hadde gitt opp ekteskapet. Men hun stoler på Olivier. Han får henne til å føle seg trygg, sier kilden til magasinet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: 19-åring ga fansen rumpesjokk

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer