Maria Stavang og Magnus Devold er kjærester:

Nå bekrefter de forholdet!

Magnus Devold og Maria Stavang røper at de har funnet kjærligheten.

KJÆRESTER: Komikerne Maria Stavang og Magnus Devold bekrefter at de har funnet kjærligheten med hverandre. Foto: Fredrik Holst/ Discovery
KJÆRESTER: Komikerne Maria Stavang og Magnus Devold bekrefter at de har funnet kjærligheten med hverandre. Foto: Fredrik Holst/ Discovery Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av september kunne Se og Hør avsløre at komiker Magnus Devold (33) har funnet kjærligheten med humorkollegen, Maria Stavang (25).

Den gang hadde komikerduoen imidlertid ikke uttalt seg om forholdet.

Nyheten kom etter at førstnevnte avslørte at han ikke lenger var singel. Det gjorde han i en episode av podkasten «Baarli og Benjamin går i terapi». I podkasten la ikke Devold skjul på at han var nyforelsket og at forholdet var relativt nytt.

- Vi er helt i andre enden av krangleskalaen. Alt er bare rosenrødt. Eneste problemet i mitt forhold er at når hun er på kjøkkenet i to minutter, så får vi ikke sett hverandre, sa han i podkasten.

NYTT PAR: I høstens «Paradise Hotel» har vi sett det har oppstått søt musikk mellom noen av deltakerne, og nå avslører de forhold. Video: Kine Falch/ Julie Easter/ Rød Løper Vis mer

Kjæreste-avsløring

Devold ønsket imidlertid å holde kortene tett til brystet hva gjaldt å røpe hvem hans utkårede er, og det er ikke før nå at paret selv bekrefter at de er blitt et par. Det gjør de i form av hvert sitt innlegg på Instagram.

Stavang deler nemlig et bilde av Devold som sitter inne på trikken, hvor hun skriver følgende:

«Tok trikken med typen i helgen».

Se dette innlegget på Instagram

Tok trikken med typen i helgen

Et innlegg delt av Maria Stavang (@piateed)

Devold på sin side har delt et bilde av Stavang som sitter inne på T-banen med munnbind.

«Tok T-banen med dama i helgen», skriver Devold i sitt Instagram-innlegg.

Se dette innlegget på Instagram

Tok t-banen med dama i helgen

Et innlegg delt av Magnus Devold (@magnusdevold)

Bekreftelsen på forholdet kommer etter at rykter om at Devold og Stavang skal ha blitt et par spredte seg i rekordfart i Kjendis-Norge.

Humoristisk harselerte med valg av kjæreste

Spekulasjonene fikk spesielt fart på seg da Stavang deltok på det åpne arrangementet «Rikets Roast» i september, der kjendiser griller hverandre foran et publikum.

Selv om hakkekylling-tittelen var tildelt komikerkollega og NRK-kjendis Nicolay Ramm (31), fikk også Stavang gjennomgå ved flere anledninger.

Det ble også gjort et tydelig poeng av at hun har kapret Magnus Devolds hjerte. Stian Blipp (30) var blant kjendisene som humoristisk harselerte med Stavangs valg av kjæreste - til stor latter fra Stavang selv.

Devold er som nevnt norsk komiker, men har også jobbet som skuespiller og programleder tidligere. Han har blant annet vært å se i tv-programmer som «I kveld med Ylvis»,« Kjør meg til OL», «Slep meg på ferie» og «Kjendiskveld med Magnus Devold».

Stavang på sin side startet karrieren ved å dele morsomme videoer på Instagram, som i seinere tid førte til en gryende karriere innen standup.

BLIR UTFORDRET: I dplay-serien «Kongen befaler» må flere norske komikere må langt for å løse merkelige oppgaver. Video: Dplay / Jonas Scheie Hammer / Reporter: Thea Hope Vis mer

Sammen på tv-skjermen

Nå er de begge å se sammen i en ny sesong av «Kongen befaler», sammen med Atle Antonsen (51), Jon Almaas (53), Mia Hundvin (43), Calle Hellevang Larsen (43) og Olli Wermskog.

Programmet, som for øvrig har vunnet en Gullruten for beste underholdningsprogram, går ut på at både gamle og nye fjes skal utføre Atle Antonsens bisarre oppgaver.

LOVE ISLAND: Mie Cappelen og Ali Esmael fant kjærligheten på programmet «Love Island» i vinter. Siden da har det oppstått flere rykter om brudd mellom paret. Nå svarer de på ryktene. Reporter: Kine Falch. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

- Hvordan legger man en brødskive i brødristeren fra lengst mulig avstand? Hvem spiser nest mest medisterkaker? Og hvordan lager man et spektakulært sprangridningsshow uten hest?, sa Antonsen i en pressemelding tidligere i år, og la til:

- Skitne triks og bestikkelser er lov underveis, og når alt er sagt og gjort - og all verdighet er blåst bort - er det opp til meg å bestemme hvem som er ukas vinner. Jeg skal være knallhard når jeg bedømmer hvor fjollete oppgavene blir løst av denne gjengen.

LES OGSÅ: Aqua-Lenes tidligere forhold vekker oppsikt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer