Nå bekrefter de forholdet

- Det går veldig bra med oss, sier «Lost»-stjernen om sin hete romanse med modellen Cara Delevingne.

NYTT PAR: Michelle Rodriguez bekrefter ifølge Daily Mirror at hun er sammen med den 14 år yngre modellen Cara Delevingne. Foto: Anthony J. Causi / Splash News/
NYTT PAR: Michelle Rodriguez bekrefter ifølge Daily Mirror at hun er sammen med den 14 år yngre modellen Cara Delevingne. Foto: Anthony J. Causi / Splash News/ Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
KLINTE TIL: Rodriguez og Delevigne lot seg fotografere i hete omfavnelser på en Knicks-kamp i New York. Foto: Wenzelberg/NY Post/Splash News/A
KLINTE TIL: Rodriguez og Delevigne lot seg fotografere i hete omfavnelser på en Knicks-kamp i New York. Foto: Wenzelberg/NY Post/Splash News/A Vis mer

SEOGHØR.NO: I løpet av halvannen måned har modellen Cara Delevingne (21) og skuespilleren Michelle Rodriguez (34) flere ganger blitt observert sammen.

Fotografer fikk blant annet tatt bilder av Cara og Michelle i hete omfavnelser under en basketballkamp i New York i slutten av januar.

Nå bekrefter den tidligere «Lost»-skuespilleren Rodriguez at de to er et par.

- Det går veldig bra med oss. Hun er så kul. Da vi begynte å henge sammen syntes jeg hun var fantastisk, og vi har det så gøy sammen. Hun er beinhard da. Du vil ikke kødde med henne i en slåsskamp, forteller Michelle ifølge Mirror.Kilder beskriver forholdet stjernene imellom som svært spennende.

- Det er veldig ferskt og veldig spennende for begge to. De er lykkelige og forelsket, og tilbringer så mye tid som mulig sammen. De sender også meldinger til hverandre hele tiden, forteller en kilde til den britiske avisen.

Stjernene ble introdusert for hverandre i USA av felles venner, og har tilbragt tid sammen både i London, New York og California.

LES OGSÅ: - Cara har spurt henne om å flytte sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer