Cara Delevingne og Ashley Benson:

Nå bekrefter de endelig forholdet

- Hun har vist meg hva ekte kjærlighet er.

KJÆRESTER: Natt til tirsdag bekreftet Cara Delevingne endelig at hun og Ashley Benson er et par. Her under TrevorLIVE hvor de røpet nyheten. Foto: NTB Scanpix
KJÆRESTER: Natt til tirsdag bekreftet Cara Delevingne endelig at hun og Ashley Benson er et par. Her under TrevorLIVE hvor de røpet nyheten. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det siste året har det versert rykter om at Hollywood-stjernene Cara Delevingne (26) og Ashley Benson (29) skal ha vært et par. De to har holdt en svært lav profil om romansen, men i helgen delte førstnevnte et innlegg hvor de to råkliner på Instagram.

Dette satte mildt sagt fart på ryktemølla, og mandag kveld bekrefter Delevingne omsider at de er et par.

Under TrevorLIVE-gallaen natt til tirsdag norsk tid, uttalte den 26 år gamle modellen først av alt hvorfor hun valgte å dele det hete klippet med Benson på sosiale medier, ifølge People.

- Jeg vet ikke, men det er Pride og det er 50 år siden Stonewall skjedde, men jeg vet ikke, sa hun, og fortsatte:

- Vi har akkurat feiret vårt første år sammen, så hvorfor ikke ...

I tillegg til at 26-åringen ifølge flere amerikanske medier bekreftet at de to hadde vært et par i ett år allerede, satt det fremdeles langt inne for Delevingne å sette en merkelapp på forholdet deres.

- Jeg liker ikke det at man skal være offisielle, men det er noe, svarte hun.

Artikkelen fortsetter under:

Bilder fra fest der Cara Delevingne festet med prinsesse Eugenie i London. Video licensed from Splash News Vis mer

- Spesiell kvinne

Under nattas galla ble 26-åringen tildelt Hero-prisen for sitt arbeid i forbindelse med The Trevor Project, en stiftelse som jobber for å forebygge selvmord hos unge LHBT-medlemmer.

Da hun gikk på scenen for å gi sin takketale, var det spesielt én del av talen som fikk mye oppmerksomhet, nemlig der hun snakket varmt om «Pretty Little Liars»-stjernen.

KOM ALENE: Selv om Cara og Ashley mandag bekreftet forholdet, kom de ikke sammen på den røde løperen. Foto: NTB Scanpix
KOM ALENE: Selv om Cara og Ashley mandag bekreftet forholdet, kom de ikke sammen på den røde løperen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
LAV PROFIL: Selv om det ble en spesiell kveld, holdt paret likevel en lav profil. Foto: NTB Scanpix
LAV PROFIL: Selv om det ble en spesiell kveld, holdt paret likevel en lav profil. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg har også en veldig spesiell kvinne i salen jeg må takke, og du vet hvem du er. Hun er en av dem som lærte meg til å elske meg selv da jeg virkelig trengte det. Hun har vist meg hva ekte kjærlighet er og hvordan man aksepterer det, noe som er vanskeligere enn jeg hadde trodd, sa Delevingne.

- Jeg elsker deg Sprinkles, sa hun avslutningsvis, som ifølge People er kallenavnet hun har på skuespilleren.

Mens 26-åringen sto på scenen, filmet Benson henne og delte senere klippet på sin Instagram-story.

- Jeg elsker deg Cara Delevingne, stolt av arbeidet du gjør med Trevor Project, skrev hun.

De to ble også fotografert sammen i salen natt til tirsdag.

AVSTAND: Selv om de to turtelduene har holdt en viss avstand fra hverandre, har ryktene lenge versert om et forhold. Foto: NTB Scanpix
AVSTAND: Selv om de to turtelduene har holdt en viss avstand fra hverandre, har ryktene lenge versert om et forhold. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hett

Som nevnt satte de to virkelig fart på ryktemølla forrige uke, da Delevingne delte et klipp av dem på sin Instagram-profil i anledning Pride Month, som i disse dager markeres verden over.

Videoklippet viser paret som gir hverandre et hett kyss.

Videoen er et klipp fra filmen «Her Smell», der de begge medvirker. I teksten til innlegget har Delevingne skrevet «#PRIDE», etterfulgt av regnbue- og hjerteemojier, samt at hun har tagget Ashley i innlegget.

View this post on Instagram

#PRIDE 🌈❤️😍🌈❤️😍 @ashleybenson

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne) on

«Pretty Little Liars»-stjernen har på sin side kommentert innlegget til Cara med en rekke hjerteemojier.

Cara Delevingne sto frem som bifil for fire år siden, da hun bekreftet at hun var i et forhold med den ti år eldre artisten Annie Clark (36), også kjent under artistnavnet St. Vincent. De var sammen i halvannet år, før de valgte å gå hver til sitt i september 2016.

For Benson sin del skal Delevingne være den første jenta hun har vært sammen med. Hun har tidligere blitt koblet til skuespillerne Tyler Blackburn (32) og Nat Wolff (24).

LES OGSÅ: Letter på sløret om babydrømmen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer