Nå bekrefter de bruddet

- Hun gjorde det slutt med ham for over to uker siden, sier Paris Hiltons talsperson.

GJORDE DET SLUTT: - Paris og jeg traff hverandre hjemme hos henne. Der besluttet vi oss for å gjøre det slutt. Det er dumt at folk har sagt feilaktige ting om oss, sier Doug Reinhardt. Foto: All Over Press
GJORDE DET SLUTT: - Paris og jeg traff hverandre hjemme hos henne. Der besluttet vi oss for å gjøre det slutt. Det er dumt at folk har sagt feilaktige ting om oss, sier Doug Reinhardt. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  For en drøy uke siden skrev Seher.no at Paris Hilton (29), skal ha gjort det slutt med «The Hills»-stjernen Doug Reinhardt (24) etter en 14 måneder lang romanse. Dette etter at Hilton ble sett flørtende med sin gamle flamme, rockeren Benji Madden.

- Hun har gjort det slutt med ham, sa en kilde ifølge Contactmusic den gang.

Nå bekrefter superstjernens talsperson bruddet.

- Forholdet mellom Paris og Doug er over. Hun gjorde det slutt med ham for over to uker siden, sier talspersonen til MTV.com.

Ifølge Doug Reinhardt har de to gått hver sin vei i all sin vennskapelighet.

- Paris og jeg traff hverandre hjemme hos henne. Der besluttet vi oss for å gjøre det slutt. Det er dumt at folk har sagt feilaktige ting om oss. Jeg ønsker henne all lykke, sier «The Hills»-stjernen til Contavtmusic, ifølge The Mirror.

For bare noen dager siden skal bilder av Doug, som fester sammen med noen andre blondiner, ha dukket opp på nettet. Det skriver The Sun.

Hilton og Reinhardt begynte å date i begynnelsen av fjoråret. De gjorde det slutt i juni, men ble sammen igjen etter bare en måned. Om det samme skjer igjen, det gjenstår å se...

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Vi er ikke kjærester