Nå bekrefter de bruddet

Heidi Klum og Seal går fra hverandre etter syv års ekteskap.

STOR FAMILIE: Heidi Klum og Seal har barna Henry, Johan, og Lou sammen, og modellen har datteren Leni fra et tidligere forhold.  Foto: All Over Press
STOR FAMILIE: Heidi Klum og Seal har barna Henry, Johan, og Lou sammen, og modellen har datteren Leni fra et tidligere forhold. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skilsmisseryktene har lenge florert rundt superparet Heidi Klum (38) og popektemannen Seal (48). Mandag morgen bekreftet de bruddet gjennom en felles uttalelse.

«Vi har vært sammen i syv kjærlige, lojale og lykkelige år, men etter mye ettertanke har vi bestemt oss for å separeres.»

Ryktene skulle ha det til at supermodellen var lei av Seals ville festing, men paret hevder de har grodd fra hverandre.

«Vi har hatt dyp respekt for hverandre gjennom hele forholdet vårt og fortsetter å elske hverandre, men vi har grodd fra hverandre.»


Ifølge People har mye reising og tid fra hverandre testet parets forhold de seneste månedene. Kilder nær paret har hevdet at de har kranglet mye i det siste, men pressen har også lagt merke til at de ikke har tatt av seg gifteringene.
 
Heidi og Seal har vært et av verdens heteste kjendispar siden de giftet seg i Mexico i 2005, og hvert år siden har de fornyet ekteskapsløftene sine. Sammen har de barna Henry (6), Johan (5) og Lou (2). Klum har også datteren Leni (7) fra et tidligere forhold. Paret skal nå være svært opptatt av å beskytte barna sine.

«Vår viktigste prioritet er å beskytte barna våre og vi setter pris på at dere respekterer privatlivet vårt. Vi takker familie, venner og fans for deres snille ord og støtte.»

 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: De har fortsatt på seg gifteringene 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer