Richard Gere:

Nå bekrefter de babynyheten

- Vi kunne ikke fortelle det før vi sa det til Dalai Lama.

BLIR FORELDRE: Richard Gere og kona venter sitt første barn sammen. Det avslører de på Instagram. Foto: NTB Scanpix
BLIR FORELDRE: Richard Gere og kona venter sitt første barn sammen. Det avslører de på Instagram. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I juni giftet Hollywood-stjernen Richard Gere (69) seg med Alejandra Silva (35) på sin egen ranch i New York.

Det spanske magasinet Hola! kunne melde at både brud og brudgom var svært lykkelige på bryllupsdagen.

- Jeg er den lykkeligste mannen i universet. Alejandra er vakker, klok, følsom, morsom - og spansk, skal Richard ha sagt etter vielsen.

To måneder etter bryllupet begynte ryktene å svirre om duoen allerede ventet sitt første barn. Nå bekrefter de den gledelige nyheten.

Det er den vordende moren som har omtalt graviditeten på Instagram. Der har hun delt et bilde av seg selv, ektemannen og selveste Dalai Lama (83) - som velsigner barnet i magen.

- Et veldig spesielt øyeblikk. Vi fikk velsignelse for vår dyrebare skatt. Vi kunne ikke fortelle det før vi sa det til Dalai Lama, skriver hun til bildet.

Dette blir «Pretty Woman»-stjernens andre barn. Fra før har han sønnen Homer James Jigme Gere (18) sammen med ekskona Carey Lowell (57).

Alejandra har sønnen Albert Friedland (6) fra et tidligere forhold.

- Det handler ikke om alder

Det var høsten 2015 at forholdet mellom Richard og den spanske skjønnheten ble kjent, etter at det hadde dukket opp romantiske bilder av dem på en strand.

I fjor lettet skuespilleren på sløret om forholdet, og fortalte at aldersforskjellen på 34 år ikke har noe å si for dem.

- Det handler ikke om alder. Blir man forelsket, så blir man det. Det er egentlig alt, sa han til den svenske avisen Aftonbladet, og fortsatte:

- Jeg liker energi og jeg liker åpenhet. Hun er en veldig åpen person som fortsetter å lære nye ting. Hun er ikke redd for å gi seg selv et selvkritisk blikk i speilet. Hun prøver alltid å bli bedre.

«En offiser og en gentleman»-stjernen møtte 35-åringen relativt kort tid etter at han og Bond-piken Carey Lowell skilte lag i 2013, etter elleve år sammen.

SKILTE LAG: Richard Gere og Carey Lowell var gift i elleve år før de gikk hver til sitt. Her er de avbildet sammen i 2005. Foto: NTB Scanpix
SKILTE LAG: Richard Gere og Carey Lowell var gift i elleve år før de gikk hver til sitt. Her er de avbildet sammen i 2005. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Skilsmissen gikk først gjennom tre år senere, på grunn av en bitter strid i retten om økonomi. Ekskona fikk nærmere 700 millioner kroner i oppgjøret.

De har delt omsorg for sønnen.

Kort ekteskap

69-åringen har også vært gift med supermodellen Cindy Crawford (52), men ekteskapet varte kun i fire år.

De var gift fra 1991 til 1995, og i 2016 uttalte Cindy at en av grunnene til at ekteskapet ikke varte var fordi hun var for ung da de giftet seg.

- Vi var mange ting i forholdet vårt, men jeg tror noe av problemet var at vi aldri var venner. Som i jevnaldrende. For jeg var ung og han var Richard Gere. Og så begynte jeg å vokse opp, og jeg vokste til å bli meg selv. Det er vanskelig å forandre naturen i et forhold man allerede er i, sa hun i Marc Marons WTF podcast, ifølge Contactmusic.

LES OGSÅ: - Vi skal klare å jobbe oss gjennom det