Nå beholder hun klærne på

Sjekk den Norgesaktuelle superstjernens nye stil!

BEHOLDT KLÆRNE: Rihanna viser seg ofte i avslørende antrekk på byen og på scenen, men i London valgte hun langt mer konsertvative klær. Foto: All Over
BEHOLDT KLÆRNE: Rihanna viser seg ofte i avslørende antrekk på byen og på scenen, men i London valgte hun langt mer konsertvative klær. Foto: All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se flere bilder av Rihannas nye stil nederst i artikkelen!

SEOGHØR.NO:
Popartisten Rihanna (24) - som fredag skal opptre under Kollenfestivalen i Oslo - er kjent for å være glad i svært avslørende antrekk både privat og på scenen.

Men da skjønnheten fra Barbados tidligere denne uken oppholdt seg i London, var kortbuksene og bikiniene byttet ut med jeans, hettegensere, jakker og topplue.

Om det var det britiske været som hadde fått Rihanna til å kle på seg, eller om «Umbrella»-sangerinnen er lei av å måtte holde fast kjolen for å unngå nakentabber på den røde løperen, er ikke kjent.

Hva slags stil Rihanna - som også har posert toppløs flere ganger foran kamera - satser på i Oslo er ikke kjent, men popstjernen håper nok at oppladningen til hennes Kollen-konsert blir mindre dramatisk enn hennes siste natt i London.

Rihanna ble nemlig midt på natten tvunget til å evakuere hotellet sitt sammen med de andre gjestene, da det brøt ut brann i en heis.

«Roamin da streets since 6am! Fyah in da telly #evacuationlife»
skrev artisten og la ut bilde av seg selv sittende i en taxi, på sin Twitter-side.

Ingen personer skal ifølge Daily Mail ha blitt skadet i brannen.

Se flere bilder av Rihannas nye stil nederst i artikkelen!


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Rihanna la ut toppløsbilde på nettet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer