- Nå begynner jeg å lande litt

Slik er Carolas første dager med adoptivdatteren Zoe.

LYKKELIG MOR: Carola befinner seg for tiden i Sør-Afrika der hun tilbringer dagene med å bli kjent med sin adoptivdatter Zoe. - Nå begynner jeg å lande litt, skriver hun på sin egen blogg. Foto: Stella Pictures
LYKKELIG MOR: Carola befinner seg for tiden i Sør-Afrika der hun tilbringer dagene med å bli kjent med sin adoptivdatter Zoe. - Nå begynner jeg å lande litt, skriver hun på sin egen blogg. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEOGHØR.NO: I forrige uke reiste Carola Häggkvist til Sør-Afrika for å hente hjem adoptivdatteren Zoe. Den svenske artisten tilbringer nå dagene med å bli kjent med sin nye datter.

Under oppholdet i Sør-Afrika har Carola og datteren rukket å både å ha såpeboble-fest ved bassenget og besøkt en dyrehage, og artisten begynner å føle seg vel til rette i rollen som tobarnsmor.

- Nå begynner jeg å lande litt, skriver Carola på sin blogg ifølge Expressen.

Det er tydelig at den svenske artisten setter stor pris på dagene med Zoe i det afrikanske landet, men hun gleder seg samtidig til å få hilse på sine venner hjemme i Sverige sammen med Zoe.

- Men det har likevel vært bra for Zoe og meg å bare først og fremst få fokusere på hverandre denne første viktige tiden. Bare være, men likevel fullt og helt. Noen som kjenner seg igjen? Livsforandrende på mange måter, for oss begge, skriver Carola i blogginnlegget.

Carola er fra før mamma til Amadeus (14), som hun har sammen med eksmannen Runar Søgaard.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Gråter for sin nye datter