Nå begynner hennes 90 dager i fengsel

Skuespillerinnen ble satt i håndjern, og kjørt bort for å tilbringe 90 dager i fengsel.

NERVØS: På vei inn til fengslingsmøtet, hadde Lindsay Lohan langt i fra den samme stoiske roen over seg, som da hun ble satt i håndjern. Hun var tydelig opprørt, melder TMZ, som var til stede under høringen. Foto: All Over Press
NERVØS: På vei inn til fengslingsmøtet, hadde Lindsay Lohan langt i fra den samme stoiske roen over seg, som da hun ble satt i håndjern. Hun var tydelig opprørt, melder TMZ, som var til stede under høringen. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Lindsay Lohan (24)  overga seg i dag, i dommer Revels rettssal i Beverly Hills. Hun hadde mot alle forvetninger advokaten Shawn Holley Chapman ved sin side.

Den skandalerammede skuespillerinnen gråt ikke en tåre da hun ble satt i håndjern, og kjørt bort for å tilbringe 90 dager i fengsel. Ifølge øyenvitner hadde Lindsay en stoisk ro, og tok det hele som en helt, melder TMZ, som var tilstede i rettssalen.

Like før fengselsdømte Lohan ble satt i håndjern og kjørt bort, beordret dommer Revel at alle kamerane i salen måtte skrues av.

Da fengslingsmøtet var over, insisterte hennes far Michael Lohan på å forlate rommet, fordi han ikke orket å se datteren slik. Da han ble ledet ut av rettsalen skrek han «Vi elsker deg Lindsay».

Dommeren gjorde det helt klart - ingen husarrest, og ingen tidlig løslatelse. Men dette betyr ikke at Lohan nødvedigvis må tilbringe alle 90 dagene i fengsel likevel. Politidepartementet vil i løpet av de 90 dagene regne ut en eksakt tid, og med tanke på de overbefolkede fengslene, blir det nok ikke mer enn rundt 23 dager i fengsel for stjernen, hevder nettstedet RadarOnline.

Soningen vil foregå i Century Regional Detention Facility i Lynwood, som er et kvinnefengsel i California. Dette er det samme fengselet hvor Paris Hilton og Nicole Richie sonet sine straffer i 2007.

Etter å ha fullført sin straff i fengsel, må Lohan så tilbringe atter 90 dager på rehab. Det er bare en liten uke siden «Mean Girls»-stjernen sjekket seg inn på rehab i et forsøk på å unngå fengsel.

Lohan er dømt til 90 dagers fengsel for å ha brutt vilkårene fra en promillekjøringsdom fra 2007. Som en del av prøvetiden skulle hun delta i ukentlige AA-møter i 27 uker, men var borte fra møtene hele sju ganger. Tidligere har hun også brutt vilkårene da hun utelot å møte til en høring i retten, fordi hun var i Cannes for å promotere filmen «Inferno». Den gang ble hun dømt til å bære fotlenke.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Ny advokatkrise for Lohan