Tom Cruise:

Nå avslører Tom Cruise sannheten bak rumpe-mysteriet

Ante ingenting om oppstyret.

STRIDENS KJERNE: Dette ble heftig diskutert på nettet og i sosiale medier i august. Nå avslører Tom Cruise selv sannheten. Foto: NTB Scanpix/20th Century Fox Norway
STRIDENS KJERNE: Dette ble heftig diskutert på nettet og i sosiale medier i august. Nå avslører Tom Cruise selv sannheten. Foto: NTB Scanpix/20th Century Fox Norway Vis mer
Publisert

Opp gjennom åra har det versert de utroligste historier om Tom Cruise, men august 2017 kan muligens ha toppet det hele.

Da postet en Twitter-bruker et bilde av Cruise fra filmen «Valkyrie» fra 2008, og mente at Cruises rumpe ikke kunne være ekte. Dermed spredde ryktene seg, slik de gjerne gjør på nettet.

Debatten kokte. Var det polstring? Implantater? Eller kanskje datagrafikk?

Ja, det hele fikk så stor oppmerksomhet at manusforfatter Christopher McQuarrie til slutt kom på banen, etter gjentatte oppfordringer fra fansen om å bringe klarhet i mysteriet.

Svaret de fikk, var neppe som håpet.

«Når det er 12 000 retwitringer og antallet fortsatt øker, hvorfor skulle jeg noensinne bringe klarhet i dette?», skrev McQuarrie, før han seinere slettet meldingen, skriver The Telegraph.

Skulle verden aldri få svar på mysteriet?

Jo da. Cruise promoterer for tida filmen «American Made», og der fikk en reporter for Screen Rant stilt spørsmålet «alle» har lurt på.

Saken fortsetter nedenfor.

KRIGSDRAMA: Valkyrien (2008) er basert på en sann historie fra andre verdenskrig. Tom Cruise har hovedrollen som oberst Claus von Stauffenberg. Video: Twentieth Century Fox Norway Vis mer

I intervjuet avslører Cruise at han ikke var klar over alt oppstyret.

- Jeg har ingen anelse. Det var ingen protese i «Valkyrie». Nei, sier Cruise til Screen Rant.

Cruise viser forøvrig rumpa også i «American Made», men sier ifølge Screen Rant at det heller ikke her er blitt jukset med virkeligheten.

- Det er meg. Det er ikke datagrafikk, det er meg. Jeg «mooner» (å blotte rumpa, red.anm.) selv i filmene mine. La det være kjent - jeg gjør min egen «mooning», sier Cruise.

Så vet vi det.

LES OGSÅ: - Hefner utelater sin 60 år yngre kone fra testamentet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer