Ryan Reynolds:

Nå avslører Ryan Reynolds historien bak dette virale bildet

Stjernens ansiktsuttrykk på Taylor Swifts fest gikk verden rundt.

- HJELP!: Ansiktsuttrykket på Ryan Reynolds (midten) skapte stor oppmerksomhet, og ble raskt et yndet objekt for internett-humorister. Avbildet fra venstre: Taylor Swift og Tom Hiddleston, Ryan Reynolds og kona Blake Lively, samt Britany Maack og ektemannen.Foto: NTB Scanpix
- HJELP!: Ansiktsuttrykket på Ryan Reynolds (midten) skapte stor oppmerksomhet, og ble raskt et yndet objekt for internett-humorister. Avbildet fra venstre: Taylor Swift og Tom Hiddleston, Ryan Reynolds og kona Blake Lively, samt Britany Maack og ektemannen.Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I juli publiserte Tylor Swifts barndomsvenninne Britany Maack et bilde på Instagram, som etter kort tid skapte oppstandelse i sosiale medier.

Ved første øyekast framstår det som om fotografen har fanget et avslappet og romantisk øyeblikk mellom de tre parene, som sitter på en veranda.

Retter man imidlertid fokuset mot skuespiller Ryan Reynolds (midten), er han tilsynelatende ikke spesielt komfortabel med settingen.

Internett-humorister gjorde dermed som internett-humorister gjør best:

- En mann som dør

En rekke internasjonale medier plukket også opp saken, deriblant Independent som skrev «Vel, dette var ukomfortabelt».

Magasinet Cosmopolitan meldte på sin side at «Ryan Reynolds dør på innsiden i det ferskeste bildet av Taylor Swift og Tom Hiddleston på Instagram.»

STJAL SHOWET: Da skuespiller Ryan Reynolds fikk stjerna si på Hollywood Walk of Fame var det noen andre som stjal all oppmerksomheten. Her viser han og kona Blake Lively frem barna for første gang. Video: Splash DV / NTB Scanpix Vis mer

Det skulle gå nesten et halvt år før Reynolds selv skulle ta bladet fra munnen, og fortelle historien bak bildet.

Ifølge Contact Music forklarer «The Deadpool»-skuespilleren at han slettes ikke var så ulykkelig som det kanskje framsto, men at han ikke var klar over at bildet ble tatt.

- Hvis jeg ikke er klar over at et bilde blir tatt, så er mitt naturlige hvileuttrykk likt en mann som dør.

- Sjelen forsvinner

Det var i forbindelse med Swifts 4. juli-fest, der hun tradisjon tro inviterer en rekke celebre navn, at de tre parene ble fanget på kamera.

- Jeg hadde ingen anelse om at noen tok et bilde, og derfor slappet jeg bare helt av i rollen som en mann hvis sjel synlig ser ut til å forsvinne fra jorda, fortsetter Reynolds.

På gitt tidspunkt var også Reynolds kone, skuespiller Blake Lively gravid. I oktober ble det kjent at paret hadde fått en datter.

For Taylor Swift og Tom Hiddleton varte imidlertid ikke forholdet ut året. I september ble det kjent at paret hadde gjort det slutt, mindre enn tre måneder etter at de ble sammen.

STIKK TIL KANYE: Taylor Swift vant pris for albumet «1989» under Grammy Awards i Los Angeles. I takketalen kom hun med et stikk til rapperen Kanye West, som i sin nye sang «Famous» sier at han har æren for at Swift ble kjent. Video: Reuters Vis mer

LES OGSÅ: Fikk tidenes julegave. Ble tobarnsmor

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer