KJÆRLIGHETEN TOK SLUTT: Et halvt år etter forlovelsen gikk Kelly Osbourne og Matthew Mosshart hver til sitt - uten dramatikk. Foto: All Over Press
KJÆRLIGHETEN TOK SLUTT: Et halvt år etter forlovelsen gikk Kelly Osbourne og Matthew Mosshart hver til sitt - uten dramatikk. Foto: All Over PressVis mer

Nå avslører Kelly grunnen til bruddet

- Forlovelser er en bra test, sier TV-stjernens mor Sharon Osbourne.

SEOGHØR.NO: Tidligere denne uken kom nyheten om at Kelly Osbourne (29) og Matthew Mosshart (30) hadde brutt forlovelsen.

Nå åpner reality-stjernen seg om hvorfor forholdet tok slutt etter to år.

- Det var et gjensidig ønske. Vi er fremdeles veldig glade i hverandre, men det var rett og slett ikke riktig tid for oss. Jeg tror at hvis vi ikke var så voksne og modne som det vi faktisk er, så kunne vi endt opp med noe som ikke hadde blitt særlig hyggelig, forklarte hun til E!News.com torsdag.

TV-stjernen legger også til at hun og Mosshart har god kontakt.

- Vi er fremdeles veldig, veldig gode venner, men vi bor ikke i samme hus lenger. Jeg kunne ønske det lå en dramatisk historie bak det hele sånn at jeg hadde hatt noe å fortelle folk, men det gjør det ikke. Det er sånn som skjer i livet.

Kellys mor, Sharon Osbourne (61), skryter av datterens eks-kjæreste.

- Matthew er en fantastisk gutt. De hadde to flotte år sammen med mye moro og masse kjærlighet. For meg er det nettopp derfor forlovelser er så viktig. Det er en bra test, fortalte hun til publikum på TV-showet «The Talk», ifølge People.com.

- Kelly og Matt er gode venner og vil fortsette å være det. Det er bare ikke riktig for noen av dem å være i et forhold akkurat nå.

LES OGSÅ: Kelly presset frem sine nye kurver