Den britiske kongefamilien:

Nå avslører Kate og William terminen til sitt ufødte barn

Den lille babyen ser dagens lys til våren.

BLIR FORELDRE IGJEN: Kate og William gleder seg til familieforøkelsen. Foto: NTB Scanpix
BLIR FORELDRE IGJEN: Kate og William gleder seg til familieforøkelsen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og hør): I begynnelsen av september kom hertuginne Kate (35) og prins William (35) med den gledelige nyheten at de ventet sitt tredje barn sammen.

- Dronningen og medlemmer av begge familier er henrykt over nyheten, het det i pressemeldingen fra det britiske kongehuset.

Det ble den gang ikke oppgitt hvor langt Kate var på vei eller når terminen er.

Tirsdag ettermiddag avslører derimot Kensington Palace at babyen kommer til våren neste år.

- Hertugen og hertuginnen av Cambridge er glade for å kunne meddele at de venter en baby i april 2018, står det i Twitter-meldingen.

Da det ble kjent at duoen ventet barn igjen sist måned fortalte Se og Hørs kongehusekspert, Caroline Vagle, at graviditeten ble offentliggjort tidligere enn vanlig på grunn av svangerskapskvalmen.

- Kate blir rett og slett så dårlig at hun ikke greier å gjennomføre sine offisielle plikter, og måtte trekke seg fra sitt besøk til et barnesenter i London i dag, sa hun.

I tillegg til vesle George (4), har paret også dattera Charlotte (2).

Den 29. april 2011 ga Kate og prins William hverandre sitt ja, og i fjor feiret duoen at de hadde vært vært gift i fem år.

Kommer til Norge

Nyheten om termindatoen til deres tredje barn kommer samme dag som Kensington Palace også avslørte at paret skal besøke Norge neste år.

I meldingen som ble delt på Twitter tirsdag formiddag, står det at det verdenskjente paret kommer til å dukke opp tidlig i 2018. De skal også innom Sverige på reisen sin.

- Hertugen og hertuginnen av Cambridge kommer til Norge og Sverige i forbindelse med FCO tidlig i 2018, står det i meldingen.

LES OGSÅ: Fikk kjeft av kona etter Instagram-stunt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer