Elena Belle:

Nå avslører hun kjæresten

- Han er et fantastisk menneske.

IKKE SINGEL: Elena Belle avslørte nylig at hun dater - nå er hun opptatt. Foto: Skjermdump fra Instagram
IKKE SINGEL: Elena Belle avslørte nylig at hun dater - nå er hun opptatt. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

Tidligere denne uka ble det kjent at «Svenske Hollywoodfruer»-profilen Elena Belle (36) hadde funnet lykken igjen, halvannet år etter at ektemannen Michael Theanne brått gikk bort.

- Jeg møter noen. Han bor i Los Angeles og han er veldig, veldig fin. Det er veldig nytt, og jeg har ikke tenkt å fortelle hvem det er ennå, sa hun i et intervju med svenske Expressen nylig.

Til tross for at hun var forholdsvis ordknapp om sin nye flamme, kunne Belle fortelle at han ikke er svensk.

Hun røpet imidlertid ikke identiteten hans, til tross for at fans og svensk presse skulle ha det til at det var «Dancing with the Stars»-kjendisen Gleb Savchenko (37) det var snakk om.

Avslører kjæresten

Først nå bekrefter hun hvem hun dater - og avslører at det er ingen ringere enn nettopp Savchenko som har kapret hjertet hennes.

DANSESTJERNE: Elena Belle har funnet lykken med dansestjerna Gleb Savchenko. Foto: Chelsea Lauren/Shutterstock/NTB
DANSESTJERNE: Elena Belle har funnet lykken med dansestjerna Gleb Savchenko. Foto: Chelsea Lauren/Shutterstock/NTB Vis mer

«Jeg får flere spørsmål om Gleb, så jeg kommer til å velge å bare svare på ett av disse. Ja, vi treffer hverandre. Han er et fantastisk menneske, fantastisk pappa», skriver hun på Instagram-story ifølge Hänt, og fortsetter:

«Han har det største hjertet. Det er alt jeg kan si».

IKKE LENGER SINGEL: RIkke Isaksen, kjent fra Ex on the Beach, har funnet kjærligheten. Reporter: Jonas Hammer. Video/klipp: Celina Morken. Vis mer

Samtidig avslører hun tilsynelatende at de er over dating-stadiet og nå er blitt et par. På spørsmål om hun er singel, svarer hun nemlig:

«I'm taken» eller «jeg er opptatt» på norsk.

Utover dette er hun i likhet med tidligere ganske ordknapp om kjærlighetslivet sitt.

- Finnes i hjertet

Det var hun imidlertid ikke, av naturlige årsaker, da ektemannen Theanne gikk bort i fjor. Den gang delte hun hjerteskjærende innlegg om tapet, og om hvordan hun og den da to år gamle dattera deres Luna taklet sorgen.

Overfor Aftonbladet har hun tidligere fortalt at hun ofte snakker med lille Luna om faren hennes.

- Jeg har fortalt at han finnes i himmelen nå, og at vi alle kommer til å ses igjen en dag, men at det kommer til å ta tid. At han finnes i våre hjerter for alltid, og at han elsker henne, fortalte 36-åringen.

STRAND: Da Ian Share skulle fri til sin kjæreste på stranden, tok situasjonen en uventet vending. Video: Dagbladet TV / Ian Share Vis mer

I intervjuet innrømmet Belle også at det er datteren Luna som gjør at hun fortsatt kjenner et håp i livet.

- Jeg har to valg. Gå helt inn i en depresjon eller leve videre og være sterk for datteren min og forsikre meg om at hun har en positiv mamma og et positivt liv til tross for det som har hendt. Jeg velger det siste, og det hadde Michael valgt også, sa hun.

Obduksjonsrapporten viste at Theanne døde av et hjerteinfarkt, og at han hadde underliggende hjerte- og karsykdommer som ingen visste om. Disse førte altså til infarktet.

LES OGSÅ: Full splid før bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer