<strong>BERØMTE SØSTRE:</strong> F.v: Kourtney, Kim, Kylie, Kendall og Khloé Kardashian har blitt verdenskjente gjennom realityserien «Keeping Up With the Kardashians». Foto: NTB Scanpix
BERØMTE SØSTRE: F.v: Kourtney, Kim, Kylie, Kendall og Khloé Kardashian har blitt verdenskjente gjennom realityserien «Keeping Up With the Kardashians». Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kim Kardashian:

Nå avslører hun hvem som er favorittsøsteren

- Vi har mer historie og har vært gjennom så mye sammen.

Publisert

Det har aldri vært noe tvil om at Kardashian-klanen er en svært sammensveiset familie. Men er det mulig for noen av dem å svare på hvem av søsknene man føler et tettest bånd til?

Dette spørsmålet fikk nylig Kim Kardashian (38).

I den nyeste utgaven av arabiske Vogue er det nemlig ektemannen Kanye West (42) som intervjuer «Keeping Up With the Kardashians»-stjernen, og han har ingen problem om å be kona navngi hvem av søstrene Kourtney (40), Khloé (35), Kendall (23) og Kylie (22) som er favoritten.

Turbulent vår

Og Kim, som har barna North (6), Saint (3), Chicago (1 1/2) og Psalm (3 md.) sammen rapperen, svarer følgende:

- Det forandrer seg på samme måte som at nye forhold og venner kommer og går, avslører hun, og fortsetter:

- I år har det vært et veldig sterkt Kim og Khloé-år.

US Weekly mener at grunnen til at Kim har stått ekstra nær Khloé dette året er på grunn av 35-åringens turbulente brudd fra NBA-stjernen Tristan Thompson (28).

Det var i februar at det ble kjent at Tristan hadde kysset Jordyn Woods (21), som var bestevenninnen til Khloés søster, Kylie Jenner (21). Og i tillegg skal han ha vært utro med flere kvinner mens Khloé gikk gravid med deres felles datter True (16 md.).

Hele veien har Kim stått støtt ved lillesøsterens side.

- Hun er der for Khloé. Hun lar henne prate og rase om det. De har hatt konstant kontakt, og Kim er skikkelig støttende. Gutter kommer og går, men båndet mellom de to jentene forsvinner aldri. De går virkelig inn for å støtte hverandre, fortalte blant annet en venn av duoen til People i vår.

Saken fortsetter nedenfor.

«KEEPING UP WITH THE KARDASHIANS»: Søndag 23. juni var det duket for sesongavslutningen av «Keeping up with the Kardashians», hvor vi fikk svar på hvordan utroskapskandalen mellom Tristan Thompson og Khloé Kardashian utspilte seg. Vis mer

«Sterkt bånd»

I intervjuet med Vogue åpner Kim seg også om forholdet til sine tre andre søstre.

- Jeg står åpenbart veldig nær Kendall og Kylie også, men jeg har tilbrakt mye mer tid på denne jorda med Kourtney og Khloé. 16 og 17 år lenger.

- Vi har mer historie, har vært gjennom så mye sammen, og har flere felles venner. Kourtney og jeg kommer alltid til å stå hverandre nær, men dette året har Khloé og jeg knyttet et veldig sterkt bånd, forklarer hun.

Saken fortsetter nedenfor.

GRÅTER: Det er ikke ofte at Kourtney Kardashian feller tårer i familiens serie «Keeping Up With The Kardashians», men i forbindelse med en spesiell dag, tok følelsene overhånd. Video: E! Vis mer

Tok ecstasy med søsteren

Gjennom hele oppveksten har Kim, Kourtney og Khloé levd tett på hverandre og kjenner hverandres dypeste hemmeligheter.

I november sjokkerte firebarnsmoren Kim med å avsløre at hun hadde vært høy på ecstasy da hun spilte inn sexvideoen som gjorde henne kjent i 2007.

Og et par måneder senere, innrømmet også Kourtney og Khloé, at de har prøvd det ulovlige festdopet.

View this post on Instagram

💕 EVERYTHING 💕

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Det var da de tre berømte søstrene gjestet TV-showet «Watch What Happens Live» i januar, at de fortalte om narkotikabruket.

- Vi vet at Kim har prøvd ecstasy, men hva med dere? spurte programleder Andy Cohen de to andre søstrene.

- Jeg har tatt det med Kim, innrømmet Khloé før hun snudde seg mot Kourtney og sa:

- Vil du snakke?

- Jeg vet ikke, svarte 40-åringen, ifølge Contact Music.

- Du vet ikke hva? Om du har tatt en pille noen gang? presset Khloé henne.

- Jeg har prøvd, men jeg tror ikke det var med dere to, innrømmet hun til slutt, og la til:

- Jeg tror jeg ville drept meg selv.

TAKKNEMLIG: I et nytt klipp av «Keeping Up With The Kardashians», avslører Kim Kardashian hvilken kjendis som alltid kan regne med hennes støtte. Video: E! Vis mer

LES OGSÅ: - Ekteskap er definitivt ikke en gullbillett

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer