HOT PAR: Da Cindy Crawford var 25 år gammel giftet hun seg med den 17 år eldre Richard Gere, som allerede var en stor filmstjerne i Hollywood. Kjent fra filmer som «Pretty Woman», «An Officer and a Gentleman» og «American Gigolo». Foto: FAME FLYNET
HOT PAR: Da Cindy Crawford var 25 år gammel giftet hun seg med den 17 år eldre Richard Gere, som allerede var en stor filmstjerne i Hollywood. Kjent fra filmer som «Pretty Woman», «An Officer and a Gentleman» og «American Gigolo». Foto: FAME FLYNETVis mer

Nå avslører hun grunnen til skilsmissen

Supermodellen Cindy Crawford og Hollywood-stjernen Richard Gere var gift i fire år på 90-tallet.

SEOGHØR.NO: Cindy Crawford (47) og Richard Gere (63) var på slutten av 80-tallet og begynnelsen av 90-tallet et av de aller hotteste parene i Hollywood.

De traff hverandre på en BBQ hos en kjent fotograf i Los Angeles i 1986, da Cindy akkurat hadde begynt å få fart på karrieren sin.

- Det var utrolig mange kule folk der. Jeg bare, «Wow! Jack Nicholson!». Jeg var 21 år gammel, så alt var fremdeles helt nytt for meg. Jeg møtte Richard der, og vi begynte å date nesten med det samme, forteller den vakre modellen ifølge MailOnline.com.

Paret var kjærester i fire år før de giftet seg i 1991, og i 1995 var skilsmissen et faktum. Crawford avslører nå at den 17 år store aldersforskjellen var hovedgrunnen til at forholdet tok slutt.

- Jeg tror at 20-årene for kvinner er da man begynner å forstå seg selv, kjenne sin egen kraft og indre styrke. Det er vanskelig å forandre seg i et forhold fordi plutselig er man en annen person enn det partneren trodde han ble sammen med.

- Som 22-åring var jeg mer villig til å bare følge etter, men så innså jeg at det ikke var nok. Jeg ville også lede an noen ganger eller gå sammen side om side.

Selv om ikke ekteskapet med Gere varte livet ut, ser ikke Crawford på forholdet som et feilgrep.

- Richard er super smart. Han er interessant og interessert. Jeg lærte mye om verden av ham. Det var et flott kapittel i livet mitt.LES OGSÅ: Skilles etter åtte år