GODE VENNER: - Det er ikke så mye som har forandret dynamikken i familien vår, sier Kris, og legger til at hun og Bruce fremdeles tilbringer kvalitetstid sammen.
GODE VENNER: - Det er ikke så mye som har forandret dynamikken i familien vår, sier Kris, og legger til at hun og Bruce fremdeles tilbringer kvalitetstid sammen.Vis mer

Nå avslører hun grunnen til bruddet

Kris Jenner kaller ekteskapet til Bruce Jenner for usunt.

SEOGHØR.NO: Etter lang tid med spekulasjoner bekreftet Kris Jenner (57) tidligere denne måneden at hun og ektemannen Bruce Jenner (63) har gått fra hverandre.

Nå forklarer hun hvorfor det 22 år lange ekteskapet har tatt slutt.

- Vi er bedre mennesker og lykkeligere når vi tilbringer tid borte fra hverandre enn når vi er sammen, så vi bestemte at dette er det beste for familien.

- Vi kom til et sted hvor forholdet vårt ikke lenger var sunt, og måten vi behandlet hverandre på ikke var bra, forteller Kim Kardashians mor i et intervju med talkshow-verten Kathie Lee Gifford, ifølge RadarOnline.com.

Men til tross for at paret har valgt å fortsette livene sine hver for seg hevder Kris at det ikke er noe vondt blod dem imellom.

- Det er en mening med alt som skjer. Jeg føler meg veldig velsignet som har møtt Bruce, og vi kommer til å bevare vennskapet. Jeg vil heller ha ham i livet mitt som en venn enn ikke å ha ham i livet mitt i det hele tatt, fortsetter hun.

Heller ikke eks-parets yngste døtre Kedall (17) og Kylie (16) skal ha tatt bruddet mellom foreldrene særlig hardt.

- Det går kjempe fint med dem, sier hun i intervjuet.

I tillegg til deres felles døtre, har Kris barna Kourtney (34), Kim (32), Khloé (29) og Rob (26), kjent fra realityserien «Keeping Up with the Kardashians», fra et tidligere ekteskap. Bruce har også fire andre barn fra to tidligere ekteskap.

LES OGSÅ: - Sønnene gleder seg over bruddet